Publicitat

Aragonès aprofita la cimera de Glasgow per reunir-se amb Nicola Sturgeon

L'amiga escocesa

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha aprofitat el seu viatge amb motiu de la Cimera del Clima COP26, per reunir-se amb la primera ministra d'Escòcia, Nicola Sturgeon.

Aragonès ha afirmat que "Escòcia i Catalunya són dos pobles que compartim molts anhels, aspiracions i maneres de poder-hi arribar". "És important que a Catalunya ens mirem Escòcia i el seu projecte a favor de la independència", ha afegit.

El president de la Generalitat ha dit que tant Escòcia com Catalunya tenen "dos governs independentistes, progressistes, que el que volem és aconseguir per als nostres pobles el reconeixement del seu dret a decidir el seu futur".

Aragonès ha insistit que "aquest és un govern que treballa cada dia per la independència del país". "El compromís del Govern de Catalunya en un procés de negociació amb l'estat que ha de culminar en un referèndum sobre la independència de Catalunya i en una amnistia", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 08/11/2021 - 15:54

Tan feliç que vivia ell amb el seu Cola Cao, les xarranques i els seus playmobils quan ningu l´empaitava ni l´obligaven a antar tot el dia vestit de primera comunio fent.se passar pel cap d´un estat mes il.lusori que les bombolles del Pep Bou

Per molt surrealista que sembli tot aixo la veritat es que no hay timo colectivo y continuado en el tiemp

#7 Marc de Vich, Vich, 08/11/2021 - 10:22

Le dijo la Sturgeon al bajito, hable en español que ya le ponemos el interprete, es que no se le entiende, nada. Sturgeon said to the short man, speak in Spanish that we already put a traslator for you, it is that you are not understood, nothing.

#6 Flanagan, Tabarnia City, 08/11/2021 - 08:39

Que majos los pitufillos.

#5 Capit@n España, Purgandus populus!!, 07/11/2021 - 23:09

Como si el nen barbut se reune con el Dalai Lama....jejejeje....Desde Quim Torra...los representantes internacionales les huyen..solo les queda reunirse con los separatas.

#4 Luigi., Barcino, 07/11/2021 - 20:30

Pleasure to meet with the President of the government of Catalonia
@perearagones
earlier today to discuss our shared priorities on tackling climate change and areas of future co-operation #COP26

#4.1 Die Frage, Chez Titole, 08/11/2021 - 15:19

From lolst to the river, and there is to hire chairs.