Publicitat
Política · 16 de Maig de 2021. 14:34h.

L'ANC admet que estan "més desanimats que mai"

L'entitat aplega un miler de persones a favor d'un govern independentista

L'ANC admet que estan "més desanimats que mai"

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, ha reconegut que "estem més decebuts i desanimats que mai" pel que ha considerat "lluites caïnites per l'hegemonia electoral" dels partits independentistes. Paluzie ha adreçat aquestes paraules durant la concentració que ha aplegat un miler de persones a Plaça Sant Jaume per reclamar un govern independentista que compti amb el suport dels 74 escons independentistes d'ERC, JxCat i la CUP.

"Ho tenim tot per guanyar, i en canvi estem més decebuts i desanimats que mai. Veiem com els partits són capaços de malbaratar tot el que tenim i que ens fa guanyadors, amb lluites caïnites per l'hegemonia electoral i les engrunes del poder autonòmic" ha lamentat en el seu parlament.

"Teniu una darrera oportunitat per posar-vos d'acord. Si ens aboqueu a noves eleccions o repetiu un govern sense cap pla per avançar, l'Assemblea no serà més al vostre costat" ha assegurat la presidenta de l'entitat independentista.

Paluzie ha recordat que en els darrers comicis del 14-F els partits independentistes van sumar el 52% dels vots i que "això fa que la legitimitat en termes del dret internacional d'un procés d'independència unilateral sigui avui més gran que el 2017". "Però aquesta independència no ens la donarà cap tribunal, ens l'hem de guanyar aquí!" ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#28 JM, Barcelona, 17/05/2021 - 10:27

Les cuesta darse cuenta que todo esto es por la pasta, por los chiringuitos, no por la independencia.

El viaje a ítaca, que nunca llega a su destino

#27 Masias , Mis posaderas , 17/05/2021 - 07:54

Hola a todos, mi nombre es Jordi y durante unos años estaba enganchado a Telepruses, compraba todas las camisetas de la Diada e iba a todas las manifas. Ahora llevo más de dos meses limpio y soy un hombre nuevo

Terapia de grupo lo llaman

#26 Iñigo, palma, 17/05/2021 - 07:53

Propuesta: aumentar caja para seguir comprando adeptos que firmen vuestra manifiesto con unos cuantos miles de milloncejos quizás consigáis que alguien relevante asegure que estáis muy oprimidos y se vulneran vuestros derechos de pernada. Venga rascaros el bolsillo indepes, no vaya a ser cierto ese mito del Catalan avaro.

#25 Maresmenc, Maraesme, 17/05/2021 - 07:50

El millor que podria passar a Catalunya és que L'ANC deixes d'existir
Sou un dels problemes que hem i tenim com a Catalans, un altre i més gran, es la baixa classe política que us intenta tenir contens per guanyar vots
Per això, a veure si entre tots feu una cosa bona i deixeu de donar soport a ningú i us presenteu, així en 4 anys deixareu d'

#25.1 A.Bcn, Barcelona, 17/05/2021 - 08:55

Cierto, pero la ANC y grupos afines son consecuencia de tener una clase política tan cochambrosa. De todas maneras ¿quién ha votado a esta clase política? La responsabilidad es de todos nosotros.

#24 Leonor, Figueres, 17/05/2021 - 06:10

Despues de la funcion de circo una buena desinfeccion de la plaza.