Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2014. 09:34h.

L’ANC anirà “porta a porta”

L’organització busca “voluntaris que donin una tarda” per anar a les llars catalanes

L’ANC anirà “porta a porta”

Forcadell i Casals

Les presidentes de l’ANC i d’Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals, han estat entrevistades a Els Matins de TV3, on han explicat la propera campanya que consisteix en anar a totes les llars catalanes per “convèncer” els indecisos i “refermar” la voluntat dels qui ja són partidaris de votar independència.

Per aquesta campanya es busquen persones que puguin anar per les cases i en aquest sentit han explicat que “ser voluntari vol dir donar una tarda per fer un porta a porta. Per escoltar i convèncer alhora”.

D’altra banda, Forcadell s’ha negat en rodó a un ajornament de la consulta, encara que hi hagués un pacte amb l’Estat espanyol per fer-la més endavant. La presidenta de l’ANC ha remarcat que “la consulta s’ha de fer” el 9-N i ha recordat que “sis partits” es van posar d’acord en la pregunta i la data i cap de les dues es pot modificar.

Igualment ha defensat que “la desobediència ha ajudat a avançar la societat: el sufragi femení, els drets racials als EUA o la insubmissió militar”. "El TC no ha de decidir per nosaltres. Som sobirans i 85 diputats van votar a favor de la declaració”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

120 Comentaris

Publicitat
#98 María, Cervera, 26/09/2014 - 16:16

Es una vergonya tot plegat, això és pitjor que una dictadura, no deixen viure ni viuen. Espero que tot es posi en el seu lloc i s'acabi tota aquesta comedia.

#97 fartdetrollsestúpids, Barcelona (España), 14/09/2014 - 21:43

Por cierto, nótese la incongruencia final. Queremos hacer votar para decidir si somos soberanos. Y tenemos derecho a hacerlo porque "som sobirans".

#96 anticar, Manresa, 14/09/2014 - 01:52

No ho entenc.
Els testimonis de Jehovà, els mormons i l'Eissman poden anar per totes les cases, però l'ANC no?
Ho trobeu poc democràtic?
O sigui, la democràcia consisteix en no poder exposar les teves idees?
Nois, no aneu a viure als USA, abans d'unes elecciins fliparieu.

#95 Roger, Barcelona, 13/09/2014 - 21:05

Em resulta molt inquietant aquesta campanya ?porta a porta?, com fan algunes sectes religioses. Aniran anotant les respostes? I qué faran amb aquestes dades? Una llista d?adeptes a la causa i no adeptes?. Hi hauran ?responsables de bloc de pisos? com en algun país totalitari? Fan por.Pobre Catalunya

#95.1 Adolf, Blanes, 13/09/2014 - 23:26

Ancavat es fan las victimas
quand las comparan amb sectas o amb nazzis

Si us plau, no feu tant esfor en IMITAR-LOS.

#94 luigi longo, bcn, 13/09/2014 - 16:16

Como aparezcan por mi casa, igual salen trasquilados. Los puedo aguantar hasta cierto punto, pero todo tiene su límite.

#94.1 TONI, granollers , 30/09/2014 - 16:26

yo digo lo mismo como aparezcan por casa pueden salir mal parados esto no es democratico nos marcaran como alos judios con una estrella ?????