Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2018. 16:42h.

L'ANC crida a col·lapsar Barcelona el 21-D

L'entitat independentista proposa "una concentració massiva de vehicles"

L'ANC crida a col·lapsar Barcelona el 21-D

Manifestació independentista pel centre de Barcelona, el passat 3 de desembre

L'Assemblea Nacional Catalana ha proposat fer una "concentració massiva de vehicles" a Barcelona el 21-D per protestar contra la presència del Consell de Ministres. L'entitat independentista, que pretén col·lapsar la ciutat des de primera hora del matí, ha fet una crida a sortir d'arreu de Catalunya en cotxe en direcció a Barcelona per "dir ben clar que no són benvinguts" i acompanyar a Roger Español a la ciutat de la Justícia a les 09.00.

"De bon matí sortirem d'arreu amb cotxe i tranquil·lament anirem cap a Barcelona a fer una concentració massiva de vehicles. Direm ben clar que no són benvinguts. A les 09.00 serem amb Roger Español a la Ciutat de la Justícia" ha anunciat l'entitat a través de twitter.

Roger Español està citat a declarar al jutjat com a perjudicat, per la pèrdua d'un ull com a conseqüència d'una pilota de goma, i com a investigat per un presumpte delicte d'atemptat contra l'autoritat. L'entitat independentista pretén donar suport a Español fent acte de presència a la ciutat de la Justícia i col·lapsar els accessos a la ciutat.

10026-tuit.jpg

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) també han fet una crida aquest dijous a manifestar-se a la Llotja de Mar "a primera hora del matí" del 21 de desembre, ubicació escollida pel Govern espanyol per celebrar el Consell de Ministres. "El 21-D serem ingovernables", han anunciat a través de twitter.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#25 Galba, Barcelona, 14/12/2018 - 17:17

Aquests imbècils no trovan millor manera de "fer república" que tocar els collons als ciutadans de Catalunya. Perquè no s'en va a tallar el trànsit de la Castellana, Atocha, la M30 a Madrid?. Això seria el més lògic, però és clar, no tenen collons. Millor jugar a casa on ningú el hi farà el que es mereixen, es a dir trancar-lis la cara.

#24 angeles, barcelona, 14/12/2018 - 17:01

pues la verdad, si queréis vuestros coches yo lo ultimo que haría ese día es cogerlo, y menos irme para esa zona!!!

los indepes están todos locos, no tenéis ni idea de la que estáis montando.

#23 Soloesmiopinion, Tabarnia, 14/12/2018 - 06:55

Ya tenemos otra vez a los tractorianos de excursión por Barcelona. Luego critican a los turistas guiris, pero estos molestan mucho más.

#22 Ramon, Terrassa, 14/12/2018 - 04:28

1) muy mal lo tienen que ver porque así será imposible saber quién participa y quién no
2) otra 'performance' cuyo efecto más notable será aumentar la contaminación, como con los churros amarillos
3) lo más que conseguirán será entorpecer aún más las urgencias medicas, con posibles resultados fatales
- Hay alguna neurona en la ANC??

#21 opinador, Barcelona, 13/12/2018 - 23:36

"anirem cap a Barcelona "

es decir, que vendrán de fuera de Barcelona, de sus pueblos sobrealimentados con subvenciones e inversiones de la Generalitat, a intentar colapsarnos la ciudad

cómo son los rurales, verdad?