Publicitat
Política · 9 de Gener de 2018. 09:44h.

L'ANC demana a Puigdemont prendre el control dels Mossos

"Per garantir la seguretat dels catalans en les situacions de conflicte”

L'ANC demana a Puigdemont prendre el control dels Mossos

L'ANC li ha demanat a Carles Puigdemont que la majoria independentista es traslladi al govern i a la mesa del Parlament. L'esborrany del full de ruta que dissabte aprovarà l'entitat, al qual ha tingut accés TV3, insta el govern i el Parlament a construir la República en tres fronts: finançament, poder judicial i fiscalia, i força o seguretat pública.

Pel que fa a les mesures que han de fer possible “la implementació de la República Catalana”, s’insta el Govern a “construir la República Catalana proclamada com un marc real de garantia de drets civils i socials, enfront de la involució democràtica i repressiva que està duent a terme l’Estat espanyol”.

“Un poder efectiu i no depenent de l’Estat espanyol en els àmbits següents: finançament i control de la hisenda catalana, poder judicial i fiscalia imparcials al servei de la societat catalana i força pública per garantir la seguretat dels catalans en les circumstàncies ordinàries i també en les situacions de conflicte”.

L’ANC afegeix que cal “restituir el govern legítim, derogar el 155, alliberar els polítics presos i que tornin els que són a Brussel·les. També el tancament de totes les causes judicials obertes arran del procés. Per tant farem les mobilitzacions que calguin fins que això es produeixi”.

Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#61 Albert, BCN, 09/01/2018 - 23:41

Ara que sabem que es pot aplicar el 155 i que la justicia encara que lenta al final actua, ja no em fan por com abans aquests titulars, ara em fam gracia i vergonya aliena al mateix temps, aquests pensen q tenen un "sol pobla" al darrere, mira que son rucs i quin ridicul que fan. Es una mica trist com l'odi i el fanatisme canvien als essers humans.

#59 Alejandro, Barcelona, 09/01/2018 - 19:44

Son tan absolutamente cortos de entendederas que no se han dado cuenta del daño que les están haciendo sus desvaríos a los que aún siguen en prisión y a los fugados. Luego cuando le prolonguen los días a los que ya están presos, y cojan a los fugados,se quejarán de que no se respetan los derechos humanos, de que no hay libertad

#58 FRAN-BCN, bcn, 09/01/2018 - 19:09

He votat indepe però ara veig clar que esteu tots sonats, no veieu com esta el pati coi????? no enganyeu mes la gent de bona fe....acabareu entre tots que guanyin les dretes i s ha acabat el bròquil!......no heu vist com actua l estat espanyol?? doncs heu de ser intel·ligents i treballar per tot CAT sense frikismes ni matrix, prou sisplau!!!!!

#57 Telamarinera, Vilanova, 09/01/2018 - 18:43

Recordemos, 2.300.0000 votos constitucionalistas , 2.100.000 votos estelados.
El 155, una bendición q nos garantiza recursos paratodos catalanes y no para algunos catalanes.

#56 Fanatic, Barna, 09/01/2018 - 18:25

La ANC pide a Puigdemont tomar el control de los Mossos Para tomar el palacio de invierno esta es la noticias