Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2018. 22:25h.

L’ANC demana al Govern que es posi al capdavant

Paluzie diu que “no tot ho ha de fer la gent al carrer”

L’ANC demana al Govern que es posi al capdavant

Elisenda Paluzie

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha demanat al Govern que “es torni a preparar per a un nou embat democràtic” amb l’Estat, perquè “no tot ho ha de fer la gent al carrer”. “No passeu del discurs ‘de la llei a la llei’ i les estructures d’Estat a dir ara que tot ho ha de fer la gent al carrer”, ha reclamat la líder de l’entitat independentista a l’Executiu de Torra.

Paluzie també ha exigit als independentistes que “prioritzin l’interès col·lectiu al del partit” i que “l’exili estigui unit” per “concretar un organisme que sostengui i representi la república proclamada el 27 d’octubre”. “Us demanem que no malbarateu l’1-O. No imploreu un referèndum que mai serà concedit”, ha reblat la presidenta de l’ANC.

“Us demanem que ens tracteu com a adults. Som conscients de les dificultats, de les dureses i la repressió. No demanem impossibles però sí rigor, honestedat i determinació”, ha manifestat en el seu discurs durant la manifestació de la Diada.

Paluzie ha remarcat que “la repressió de l’Estat espanyol no ens ha vençut”. “L’1-O vam guanyar i vam vèncer la por”, ha afegit, alhora que ha demanat als partits independentistes que “no ens torneu al 2012 ni molt menys al 2006”.

Respecte el judici contra els líders polítics empresonats, la presidenta de l'ANC  ha ssegurat que “ens comprometen a convertir el judici de la vergonya en un bumerang que torni contra l’Estat”.

Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 galba, Barcelona, 12/09/2018 - 21:01

Jo m'en faig creus. Persones del nivell intel·lectual de Paluzzie, Artadi, Aragones, Torra, Tardà, Puig, Rufian, Torrent... , podent estar a qualsevol Universitat d'elit del mon , es sacrifiquen i es queden a Catalunya lluitant per la República. No ens els mereixem.

#18 Ensarronades puntcat, Bcn, 12/09/2018 - 14:51

Els del carrer ahir es fotíen de fàstic, semblava que esperàven que s'acabès la xarlotada. Els de dat s'ho miraven i ja els anava be, ells cobren i d'alló més. Si encara hi ha algun babau que s'empassa aquest merder com a real, que s'ho faci mirar. Aquesta ja pot anar dient, ells un a cobrar i els altres a passejar drapets. Els oradors llegi

#17 Eva, Tabàrnia, 12/09/2018 - 13:41

Ja veu, senyora. El Sr. Torra diu que ho faci la gent... la gent.... Quina gent? Per què la gent? Això és una democràcia representativa o assambleària? No tanquin el Parlament fins l'octubre i governin. Ahhh .... és clar. Vostè és editor i gestor cultural. De política no en sabem gaire. M'encanta veure com discuteixen entre vostès.

#16 joan, manresa, 12/09/2018 - 11:16

tinu)desesperat dolor..,aquesta meva pobre ,bruta,triste i dissortada patria..." No es moment Sra.Elisenda ,de discursos dobles..,convé asseures al camí..,busqui un lloc elevadet..,i pensi,mira la verdadera realitat.,i com som una Nació,amb inteligencia i paciencia trobarem altres viaranys.,pro no aquets del populisme i lluita al carrer.Per CAT

#15 joan, manresa, 12/09/2018 - 11:11

tinu.)Sr.Elisenda,deixi de presionar al Govern..,(sí es que tenim govern)i que Governin per a tots els catalans..,lo que voldriem es un somni que portem anys a las espatlles...,pro per experiencia li podem asegurar que seguin las formes actuals no el realitzarem mai...,potser ben al contrari i li diem amb tristesa..,"perquè estimem amb un (con