Publicitat
Política · 9 de Juny de 2019. 16:26h.

L’ANC diu que les empreses que van marxar “millor que no tornin”

Elisenda Paluzie és “partidària que segueixen amb les seus a fora”

L’ANC diu que les empreses que van marxar “millor que no tornin”

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, en una entrevista a El Punt-Avui, afirma que “les empreses que van traslladar les seus, millor que no tornin”. “Aquesta amenaça ja l’han fet, ara ja no la poden fer servir”, afegeix.

“En el cas dels bancs, no ha canviat, segueixen tenint les oficines i els treballadors aquí. Jo soc més aviat partidària que segueixen amb les seus a fora. Al final s’ha demostrat que un terç d’aquestes retirades van ser les gran empreses estatals el dia 2 d’octubre”, indica la també economista.

Pel que fa al fet d’haver obtingut el control de la cambra, assenyala que “la campanya genèrica de l’ANC és Tu votes, tu comptes. És l’apoderament de la ciutadania, que no hi és només per mobilitzar-se, sinó que el poder està més estès”.

“S’ha de demostrar que es fa bona gestió, però alhora que es té un compromís amb el país per portar-lo cap a la independència. Hem de mirar quan hi haurà eleccions a patronals, col·legis professionals, etc. El graus d’implicació en cada institució, entitat o col·legi podran ser diversos”, considera.

“L’Estat ha demostrat que no ens reconeix com a subjecte polític. Nosaltres recomanem la via unilateral, però ens hem de preparar millor. Hem d’estar a punt i el govern, també, per a un escenari de no negociació”, conclou.

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#41 Alien, Pluton, 11/06/2019 - 10:36

Què diu ara aquesta pagesa? L'única activitat econòmica que aquesta senyora és capaç de promocionar és l'Aplec del Cargol o la Fira del Bolet.

#40 LuisAlb, Tabarnia, 11/06/2019 - 09:36

Claro Paluzie, ANC es una organizacion pro indepe que vive dela subvención pública que sale de los impuestos de los catalanes no indepes e indepes. Por lo tanto, que carajo te importa a tí que vuelvan las empresas a Cataluña, ehh. Porque no cobras en base a lo que pagan los afiliados, a que no verdad?

#39 Pregunto yo, Barcelona, 11/06/2019 - 06:53

Sra. Elisenda, a on s amagara quant tot aquest cuento acabi ??

#38 Patumerio, Sant Patumet, 10/06/2019 - 23:58

Claro como a ti no te afectaria q te pagamos todos, funcionaria. Esta analfabeta esta enseñando en la universidad... encima en la UB. Pero como se puede tolerar esto, desprestigia a nuestras universidades tener elementos asi.

#37 Juan, Barna, 10/06/2019 - 20:29

Menuda profesora de economía, que enseñará en sus clases...