Publicitat
Política · 25 de Gener de 2019. 10:36h.

L'ANC es pregunta "on queda el ni un pas enrere"

L'organització denuncia els "incompliments" del Govern Torra

L'ANC, en una piulada, denuncia que "fa més d'un any que es van fer les eleccions del 21-D. On queden les promeses electorals? On queda el "ni un pas enrere"? On queda el mandat de l'1 d'octubre? Prou incompliments. Vam votar per anar #CapALaIndependència".

En aquest sentit, l'organització independentista ha publicat un vídeo on recullen les "promeses" incomplertes del "Govern autonomista" que encapçala Quim Torra. Entre aquestes promeses es troben les d'"investir Carles Puigdemont", "restituir el Govern legítim", "aprovar les lleis suspeses pel TC", "recuperar el ple funcionament de la hisenda catalana" o "crear una assemblea de càrrecs electes".

De la mateixa manera, qüestionen si el Govern complirà altres dues promeses com és "fer caure el govern de Sánchez si no es dóna resposta a reconèixer l'exercici del dret a l'autodeterminació" o "no acceptar les sentències dels presos polítics". "Seguiran incomplint promeses?", es pregunten. "Això és respectar el mandat de l'1 d'octubre? això és construir un Estat independent en forma de República?", insisteixen.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#30 Lolo, Barcelona, 25/01/2019 - 20:45

Seguro que esto no es un video preparado por el CNI?

#29 Tirant, Bcn, 25/01/2019 - 19:14

Aquests de l'ANC són uns dels desenes de milers de ganduls i llestos que viuen del procés i que sempre estan amb la por que se'ls acabi el xollo ...

#26 arm, figueres, 25/01/2019 - 15:49

Doncs a les properes eleccions que es presenti l anc, a veure quin resultat treu i si guanya que Paluzie proclami la republica, molt parlar i a la vora de la veritat res de res, continuem enganyant a la masa
aborregada

#25 Galba, Barcelona, 25/01/2019 - 13:26

El que estem esperant senyora Palurda es que voste i la ANC facin un pas endevant i acompanyats dels CDRs, dels nens de ARRAN, las activistas de la CUP, AMI i Premiats del Procés es decideixin de una puta vegada a anar a Madrid, tallar la Gran Via, ocupar el Parlamento, la Zarzuela, TVE, etc. fins que no ens donin la Republica. Ho ha entés?

#22 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 25/01/2019 - 13:02

Pero posali una una mica mes de salero reina..una mica mes de modernor a l´estrenyiment Eli..

https://www.youtube.com/watch?v=1T1VwDQlvd4