Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2018. 11:57h.

L'ANC gira l'esquena a Esquerra

L'entitat insisteix que s'investeixi Puigdemont "de forma efectiva"

L'ANC gira l'esquena a Esquerra

Agustí Alcoberro

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha reclamat als partits sobiranistes catalans que el Parlament investeixi com a president Carles Puigdemont, i ha assegurat que si no hi ha acord, es mobilitzarà "immediatament" per exigir la investidura "del president que hem votat".

"Reclamem a les forces polítiques catalanes que s'investeixi de nou el president legítim de Catalunya, Carles Puigdemont, al Parlament de Catalunya i de forma efectiva, sense estar condicionats als desacreditats tribunals espanyols" afirmen en un comunicat després de la reunió que van fer a Igualada aquest dissabte. 

L'entitat també ha denunciat "la inacció" dels partits sobiranistes i ha anunciat que "preparem mobilitzacions per donar suport a accions valentes o per exigir-les. Per això, en cas que no hi hagi acord per a la investidura, cridem a mobilitzar-nos immediatament per exigir la investidura del president que hem votat i a favor de la República".

L'ANC també ha promès a Puigdemont fidelitat en el futur, assenyalant que "quan el president Puigdemont torni a Catalunya per entomar el repte de liderar la creació efectiva de la República Catalana, l'Assemblea Nacional Catalana serà al seu costat i defensarà les nostres institucions i Govern fins a les últimes conseqüències".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#18 joan ramon, Barcelona, 12/02/2018 - 10:39

Malalts.

#17 contraataque, El Masnou, 12/02/2018 - 09:34

Los aparatos del estado deben centrarse en hacer la vida imposible a personajes como el tal Alcoberro. Inspecciones de Hacienda día si y día también. ¿Quiénes son esos mindundis de la ANC para marcar el paso de toda Cataluña?

#16 Agustin, Barcelona, 12/02/2018 - 09:19

Alcoberro y sus secuaces cobran más de la mano de Puigdemont que la de Junqueras. He aquí tanto interés.

#15 Carlos Gomez, no reirse mucho que da singlot, 12/02/2018 - 02:46

Vuelve Puigdemont !!

https://www.youtube.com/watch?v=Xn0ezlxOjuY

#14 Albert, BCN, 11/02/2018 - 22:58

Estos sin subvenciones y con el juez vigilando lo que hacen, mañana son historia