Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2019. 15:17h.

L'ANC ninguneja exconsellers d'ERC

"No hauríem de generalitzar una piulada de dues persones que no estan en òrgans de direcció de partits"

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha defensat el "paper de fiscalització" de l'ANC i ha respost a les crítiques dels exconsellers Josep Huguet i Anna Simó: "no hauríem de generalitzar una piulada de dues persones que no estan en òrgans de direcció de partits polítics".

Paluzie ha afegit "jo mateixa els puc trucar per comentar-los-hi que, evidentment, no estan exclosos de la manifestació" i ha subratllat que la decisió que els polítics no estiguin en primera fila és una "petició de les territorials, que demanaven que la capçalera de les manifestacions fossin de la societat civil".

La líder de l'entitat sobiranista ha dit, en aquest sentit, que les formacions ja estaven informades d'aquesta decisió: "a la darrera reunió del Consell per la República ja vam explicar que no hi hauria una zona reservada pels polítics a la Diada".

Elisenda Paluzie ha reivindicat que l'entitat sobiranista pugui fer "un paper de fiscalització de la classe política i del Govern" i, per tant, ha manifestat que "és absolutament legítim que hagin estat mobilitzant-se a consells comarcals". "Aquestes mobilitzacions han estat de tot signe, no han estat centrades en Esquerra", ha puntualitzat.

També ha reclamat als dirigents polítics independentistes "entomar la crítica legítima" i ha revelat que l'Assemblea "he fet saber en algunes territorials, en algun fet molt aïllat, que les formes han de ser respectuoses".

La presidenta de l'ANC ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa conjunta de l'ANC i Òmnium, on les dues entitats sobiranistes han fet una crida als partits i societat civil perquè "hi hagi un consens estratègic i una resposta unitària".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 LauraRoLa, Pirineus, 01/08/2019 - 18:34

Paluzie fes més l'amor,et convé molt.
Tens la mirada freda,calculadora i absent d.emoció de la bona.
En Mauri també. Deixeu de fer mal,deixeu d.enverinar la bona gent i quedeu-vos amb els avorrits de la vida,com vosaltres.
Catalunya no es mereix paranoics com vosaltres ni ineptes com els del Govern.
Catalunya tornarà a ser el que era si fem ne

#14 Yo, Tres Cantis, 01/08/2019 - 08:53

Es la típica convergente, de "casa", fanática y prepotente y arrimada al pesebre separatista donde hace carrera con sus bravuconas, a falta de que empresa alguna la contrate

#14.1 LauraRoLa, Pirineus, 01/08/2019 - 18:38

#14


Ahí le has dado.
Le va al dedo aquello de "pobre niña rica"
Payasa adinerada. Son como los millonarios caprichosos,igual.
Van de intelectuales caprichosos q se dejan sucumbir por burros que se creen alguien por ir con ellos. Se retroalimentan.

#13 rosa, Barcelona, 01/08/2019 - 08:15

A L'anc i a omnium sempre se'ls consultava que fer per les diades i l'1 d'octubre, ells ho mangunejaven tot i ara hi ha el que tots lamentem, també aquells que els varen donar ales. La paluzi vol ser la protagonista de la película i portarà al pais a la grenya. Pot ser una persona intel.ligent però està MALALTA d'odi. Fa molta basarda.

#12 Canatenc, Canet de Mar, 01/08/2019 - 06:47

Qui és pensen que són?? Les conveniències dels partits i el no afrontar les coses directament han donat ales associacions que s'han enpiderat d'una falsa representativitat, que es facin partit i així el podran votar, d'aquesta manera sabrem el suport real

#11 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 31/07/2019 - 23:37

Si la ANC te ningunea
tómate una cerveza y mea.