Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2019. 16:34h.

L'ANC no se'n refia dels partits

Crida a favor de la "unitat estratègica"

L'ANC no se'n refia dels partits

L'Assemblea Nacional Catalana ha convocat la Diada de l'11-S amb el lema "objectiu independència" perquè -en la seva opinió-, "ens cal teixir una unitat estratègica que ens permeti portar a terme la independència".

"I això, només serà possible si la societat civil, Govern i Parlament caminem junts" consideren des de l'entitat.

"I aquesta Diada 2019 -objectiu independència-, si tornem a ser molts, l'11-S caminarem plegats per aconseguir la independència".

L'Assemblea Nacional Catalana celebra la seva vuitena Diada amb una manifestació que pretén marcar múscul unes setmanes abans que es faci pública la sentència contra els dirigents independentistes en presó preventiva pels fets del procés.

L'ANC ha volgut subratllar la importància de la "unitat estratègica" com a condició "imprescindible" per aconseguir la independència. La manifestació tindrà com a epicentre la plaça d'Espanya, lloc on hi confluiran els sis carrers que hi desemboquen: Creu Coberta, Tarragona, Gran Via, Paral·lel i Maria Cristina.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 11/09/2019 - 17:32

I mentrestant l´Arturu partintse el cul de riure des de el seu iot a Menorca.

#2 Quina pancarta: ni sensibilitat ni hosties !, Barsalona, 11/09/2019 - 17:28

Aixi m'agrada, indepes, que us mostreu tal con sou: una nazis tractorians. Vosaltres sou la "societat civil"? Au, va, un xupito de ratafía i a dormir las vostres muermo de pobles de terra endins.

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 11/09/2019 - 17:22

Llibertat, amnistia i estatut d´autonomia virgensita.