Publicitat
Política · 13 de Març de 2018. 23:30h.

L’ANC passa factura a Baños

Vetada la seva candidatura a pesident de l'entitat per anar a una tertúlia

La comissió electoral de l'Assemblea Nacional Catalana ha vetat la candidatura del periodista i exdiputat de la CUP, Antonio Baños, a les eleccions per renovar el secretariat nacional de l'entitat sobiranista. 

El motiu és que Baños va participar dilluns en una tertúlia d'El món a Rac-1 malgrat que l'article 7.2 del reglament no permet "cap altra publicitat ni campanya no estarà permesa" que no sigui en actes organitzats per la mateixa entitat. 

Jordi Basté, en un moment del programa, li va preguntar a Baños si joa  havia presentat el seu programa a la direcció nacional de l'ANC i aleshores ell va respondre que "sí", però va afegir que "no en puc parlar".

L'exdiputat va explicar que la normativa interna ho impedeix i va al·legar que ell té "un micro davant mentre que molts dels altres candidats, no". "Per qüestions d'igualtat, no puc fer campanya i aprofitar-me d'aquest mitjà", va raonar.

Aleshores el periodista Xavier Sardà el va advertir que "ja has parlat" i Jaume Barberà, per la seva banda, va afegit "realment sou pintorescos". "Jo em presento al secretariat del qual sóc membre", va afegir després que Basté li demanés si podia presidir l'entitat.

Tuit de Baños quan es va filtrar que Puigdemont volia convocar eleccions
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Lula, Bcn, 14/03/2018 - 09:46

¿Qué es exactamente la ANC? ¿cómo el Vaticano del separatismo? ¿velan por su orden y pureza? ¿viven de ello?¿Qué hace un anarquista postulando para Papa entre sus obispos?

#8.1 Sanchez, Barcelona, 14/03/2018 - 10:23

Es la GESTAPO en versión amarilla...

#8.2 pepe.----, andorra, 14/03/2018 - 11:31

nada q ver con la GESTAPO, por su forma y su manera de hacer las cosas son mas como las SA, con la diferencia q los de las SA se lo pagaban todo ellos, no cargaban al estado con todas sus facturas como hacen los separatas.

#7 modium, Moià, 14/03/2018 - 09:06

L´ANC rectifica i permet que Baños presenti al.legacions. Quina llàstima, tan contents que estàveu els españols.

#6 Masias , Mis posaderas , 14/03/2018 - 08:19

Ha muerto Stephen Hawking.
El mundo de la ciencia está de luto
Me imagino que por eso ni Puigdemont ni Rufián han escrito ningún twitter

#5 Andreu, Mataro, 14/03/2018 - 07:14

Aquest xicot Baños primer va ajudar a Mas a sortir del merder manipulant a la CUP I ara se'n surt ell mateix amb l'excusa de que no el volen. La seva baixesa moral es del nivell de la Rahola.

#4 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 14/03/2018 - 02:09

La poderosissima i llarga ma de jutge Llarena arriba a tot arreu.

Fins i tot a l´entrecuix del nostres entranyables requetes.

Que cosas tiene mi novio.