Publicitat
Política · 26 d'Agost de 2018. 16:57h.

L'ANC posa condicions per reunir-se amb Societat Civil Catalana

Elisenda Paluzie reclama a l'entitat unionista que demani la llibertat de Jordi Sànchez

L'ANC posa condicions per reunir-se amb Societat Civil Catalana

L'ANC ha reclamat a Societat Civil Catalana que demani la llibertat de Jordi Sànchez i la retirada de les acusacions contra l'exlíder de l'entitat sobiranista, actualment en presó preventiva. L'Assemblea respon així a les peticions de l'entitat unionista, que en reiterades ocasions els ha demanat una reunió per "rebaixar la tensió social" que diuen que es viu a Catalunya.

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha respost per carta al líder de Societat Civil, José Rosiñol, i li ha dit que "la primera condició per establir aquest clima és la de recuperar la plena normalitat democràtica i acabar amb la vulneració de drets fonamentals i la repressió política".

Paluzie ha instat Rosiñol a demanar "públicament" la "llibertat immediata" de Jordi Sànchez i "la retirada de les acusacions que pesen contra ell". "El que li demanem és un gest de distensió que permetria obrir una nova etapa en el debat polític al nostre país" diu la líder de l'entitat sobiranista, que subratlla que si ho fan "estarem encantats de reunir-nos amb vostès".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 Capit@n España, Con chorreras., 27/08/2018 - 14:02

Y un jamón.....

#10 Alejandro, Barcelona, 27/08/2018 - 09:00

SCC no tiene necesidad de reunirse con quien ha dado un golpe de Estado a la democracia, los golpistas Sí necesitan que una entidad con el prestigio internacional que tiene SCC se una al independentismo y pida la libertad de los golpistas. Espero que no lo hagan, ni siquiera plantearse la reunión.

#9 Montse , Rubí , 26/08/2018 - 23:55

Assamblea no s' hauria de reunir mai amb scc ja que són l extrema dreta espanyola. Menys reunions i més anar a la nostra i fer República.

#8 un musclu, Bcn, 26/08/2018 - 19:41

Este bicho les negaba las agendas en castellano cuando algun funcionario se la pedia. Per que la vols en castella? decia con la prepotencia de quien sabia que mandaba...

#7 Ferran, Barcelona, 26/08/2018 - 18:10

Yo para reunirme contigo has de vestirse de flamenco, recitarme el Quijote, bailar una jota y gritar viva España, está Paluzie no puede ser más tonta sino muy tonta.