Publicitat
Política · 14 de Març de 2018. 22:46h.

L'ANC rebutja el recurs de Baños

L'entitat sobiranista va recordar als candidats "el que podien i no podien fer"

L'ANC rebutja el recurs de Baños

Antonio Baños

La Junta Electoral de l'Assemblea Nacional Catalana ha desestimat el recurs que havia presentat l'exdiputat de la CUP Antonio Baños per ser aspirant al Secretariat Nacional. L'entitat sobiranista ha confirmat així el veto al candidat, que no podrà presentar-se.

La decisió s'ha produït després de la polèmica pels motius de l'exclusió de l'exdiputat anticapitalista per haver participat en una tertúlia a RAC1 com a periodista. El mateix Baños ha assegurat que assistir a tertúlies "forma part de la meva manera de guanyar-me el pa", ja que és periodista.

L'ANC ha admès a través d'un comunicat que són "conscients de les polèmiques i controvèrsies que hi ha hagut" respecte a la decisió però argumenta que "els socis i sòcies de l'Assemblea van votar el 2016 un sistema molt restrictiu respecte a la publicitat que els candidats poden fer en campanya". L'entitat sobiranista ha defensat que estan en l'obligació d'"aplicar una normativa pensada per donar, almenys en campanya electoral, el mateix espai públic a tots els candidats".

L'entitat ha apuntat que va recordar als candidats "el que podien i no podien fer" i que "la immensa majoria" d'ells ha complert les normes.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 15/03/2018 - 01:53

Aquests acabaran a osties com els de Sumate.

A qui se li ocorreix tenir a la patria hecha unos zorros..