Alcoberro diu que la carta a la militància era "desafortunada" i demana el vot per ERC, JxCat i la CUP

L'ANC rectifica

El vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana, Agustí Alcoberro

El vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana, Agustí Alcoberro, ha admès que "deu ser desafortunat" el text de la carta que l'entitat va enviar a la seva militància. Alcoberro ha aclarit que l'ANC demana el vot per les tres candidatures independentistes: JxCat, ERC i la CUP en una entrevista a Catalunya Ràdio.

"Som una entitat transversal, tenim gent que votarà diferents candidatures. Això ha de ser així i convé que continuï sent així" ha matisat el vicepresident de l'entitat, que ha recalcat que "l'Assemblea té tres candidatures, que són les tres candidatures de la república: ERC liderada per Oriol Junqueras, Junts per Catalunya liderada per Carles Puigdemont i també la CUP".

L'Assemblea Nacional Catalana va anunciar ahir dissabte que només "reconeixeria" Carles Puigdemont com a "president legítim", ja que és el que va ser escollit al Parlament. L'entitat sobiranista, a través d'un mail als seus socis, va afirmar que les eleccions del 21-D són "il·legals i il·legítimes" i va considerar que "el Govern legítim de Catalunya no havia acabat la seva legislatura".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Tirant, Barcelona, 18/12/2017 - 10:59

A este tío da auténtico miedo verlo ... Y por dentro creo que aún es peor ...

#10 Vlac, Barcelona, 17/12/2017 - 22:34

Hay una cosa que se llama dignidad. Os habéis equivocado y habéis destruido en 2 días, la riqueza de Cataluña. Si fuerais honestos, lo máximo que podíais pedir es la abstención.
Pero sois como el resto de españoles : Necesitais las sillas para alimentar al pesebre .......

#9 Carlos Gomez, murenu de la serra, 17/12/2017 - 22:03

Sembla que hi ha molt nerviosisme entre els cassolaires, que no les tenen totes vaja.

#8 Carlos Gomez, murenu de la serra, 17/12/2017 - 21:35

A cops de bolso i a la jugular.

#7 Pepa alemany, Barcelona, 17/12/2017 - 21:09

Burrus