Política · 2 de Febrer de 2018. 20:48h.

L'ANC s'allunya d'ERC

Rebutja una presidència "simbòlica" de Puigdemont com proposava Junqueras

L'ANC s'allunya d'ERC

El vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana, Agustí Alcoberro

L'Assemblea Nacional Catalana ha proposat dur a terme el ple d'investidura amb Carles Puigdemont com a únic candidat a presidir la Generalitat, i que tan bon punt prengui possessió i nomeni al Govern, delegui la gestió en un 'conseller en cap'. L'entitat també demana deixar d'actuar amb mentalitat autonomista, mirar-ho "des d'un marc mental republicà" i refusa qualsevol "investidura simbòlica".

El tresorer de l'ANC Marcel Padrós ha exposat el posicionament de l'entitat a través d'un fil a twitter que reflecteix la posició del Secretariat Nacional de l'ANC arran del plenari extraordinari de dimecres.

L'entitat considera que el referèndum i les eleccions "marquen el camí" que porta a celebrar el ple d'investidura de Puigdemont i al fet que prengui possessió i nomeni un Govern amb un conseller en cap. Padrós també ha deixat clar que l'ANC no aposta per investidures simbòliques: "res d'investidures 'simbòliques'. Les hòsties de l'1-O no ho eren. La presó i exili dels meus amics tampoc és simbòlic. A investir i a governar!".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Remi, Igualada, 04/02/2018 - 06:37

I lo valents que son quant seuen davant d un jutge...

#4 FRAN BCN, Bcn, 03/02/2018 - 14:33

Ara ho tinc clar. Quan l absurd arriba al màxim exponent, esdevé fanatisme gratuït...

#3 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ESTACION DE TREN SENSE MARQUESINES FALTEN MÉS ZONES VERMELLES A CARDEDEU, L´ANC " SE TORNA ALLUNYAR " D´E.R.C. CAL RECORDAR EN LA CAMPANYA DEL 21-D JA SA VA ALLUNYA, 03/02/2018 - 00:24

L´ANC S´ALLUNYA ALTRA VEGADA D´E.R.C. Cal recordar que EL 21-D L´ANC Ja se aparto se alejo DE E.R.C. Para ellos solo contaba PUIGDEMONT Solo contaban EL PDECAT . Per lo tan no me estraña nada esta noticia LA DRETA Catalana EL PDECAT paga muy bien los servicios de L´ANC .Sin ellos PUIGDEMONT no fuera ganado aixo segu

#2 Barretina a rosca, Black hole, 02/02/2018 - 23:22

¿Y al Algarrobero este quien le ha votado?

#2.1 Josep, Barcelona Tabarnia España, 03/02/2018 - 10:40

nadie, por su boca habla Dios, y a veces por su culo

todos estos que llevan la publicidad de Churrerías Paco en la solapa se creen elegidos por la divinidad

#1 Cansats, ja som tres milions!., Barna, 02/02/2018 - 22:07

Si la política es fa al carrer, les coses no poden acabar Bé. Aquest home hauria de tancar la boca. No el veig ni creatiu, ni llarg.