Publicitat
Política · 2 de Juliol de 2015. 15:22h.

L'ANC tira pilotes fora

La proposta de Mas d'una llista conjunta deixa la societat civil 'tocada'

L'ANC tira pilotes fora

Jordi Sànchez, durant la roda de premsa

El president de l'ANC, Jordi Sànchez, no s’ha posicionat sobre la proposta del president de la Generalitat, Artur Mas, d’una llista conjunta ni tampoc ho ha fet amb la que ha fet Oriol Junqueras.

“No entrarem a valorar la fórmula -ha dit-, perquè en aquest moment no hem de valorar cap fórmula". “Caldrà treballar buscant acords i no buscar responsables”, ha advertit.

Sánchez ha assenyalat que ”pressionaren, i molt, a tots els dirigents polítics perquè facin el que toca fer, que és buscar els acords bàsics per generar il·lusió. Nosaltres ho estem fent amb la mobilització ciutadana”. “No hem arribat fins aquí per punxar en l'últim tram”, ha reblat.

El líder de l’ANC creu que “caldrà buscar fórmules imaginatives per visualitzar que encarem el 27S amb capacitat d'èxit". "La Assemblea no està treballant en cap llista ni està treballant en l'opció de presentar-se en unes eleccions”, ha advertit.

Durant la roda de premsa de presentació de la mobilització de la Diada a la Meridiana, Jordi Sánchez ha desitjat que que el 27S “les urnes s'omplin de vots favorables per la independència”.

Finalment, ha dit que si els centenars de milers de persones que s'han manifestat aquests últims anys mantenim la intensitat, probablement aquest 11 de setembre culminarà el procés que farà que aquesta Diada sigui l'última independentista".

Finalment, ha indicat que ”això és un desig, de vegades el desig es compleix o no, el que és inequívoc és que si el 27S les urnes s'omplen de vots favorables per la independència estarem molt aprop de deixar de ser independentistes per gaudir d'una República Catalana”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 la foto, Bcn, 03/07/2015 - 00:17

Semblen la colla del Empastre.

#11 Carlos Gomez, Bcn, 02/07/2015 - 23:44

Es que no estan segurs de qui guanyara, ni tant sols si guanyara algu i ells no volen perdre pasi el que pasi.
Son com la Esgelsia Catolica, que no aposta mai a res sense saber avans el guanyador.
Ja son mes de 2.000 anys al negoci.

#10 Els detergents, Bcn, 02/07/2015 - 21:45

Aixó fa pensar en aquelles campanyes dels detergents als anys setanta: Un que "lava más blanco" l'altre: Busque, compare etc. Enguany hi ha propostes de l'estil pero en l'independentisme. Els uns volen anar amb "liders" altres sense, uns la transversalitat, erls altres la unitat. Tot plegat bròqui

#9 Pa amb tomàquet i pernil ibèric , prusés al norrés, 02/07/2015 - 20:37

Nada, nada, matraca separatista ad nauseam, venga cuentos de hadas y sin pagar a las farmacias ni a la dependencia. Haciendo negocio con prótesis defectuosas, con la connivencia del Odor Junqueras y de estos bien pagaos.

#8 Pa amb tomàquet i pernil ibèric , ll*ll s´esgota el conyàs, 02/07/2015 - 20:32

Tocada y hundida. Estos -morning singers- dejaran de cantar por las mañanas en cuanto el Astuto les cierre el grifo de la pasta; que puede ocurrir si no le apoyan. Y eso sucedería antes de que el papamoscas de la Moncloa se decida a cortar el manguerazo, que ya son 50.000 millones.