Publicitat

El president recorda que “la indústria tèxtil del sud d’Europa va néixer a la nostra regió"

El president del Govern, Artur Mas, ha recordat la llarga “tradició i vocació industrial de Catalunya” i ha assegurat que aquesta realitat industrial “mira cap al passat però també cap al futur”.

Davant dels expositors internacionals que participen a la fira de maquinària i tecnologia tèxtil ITMA, el cap de l’executiu ha assegurat, en un discurs en anglès, que “la indústria tèxtil del sud d’Europa va néixer a la nostra regió” i ha demanat als presents que, a més de gaudir de totes les atraccions turístiques del nostre país, tinguin en compte aquesta riquesa industrial.
 
El president ha remarcat “l’honor i el plaer” que representa per Barcelona i per tot el territori català acollir per primera vegada a l’Estat espanyol aquesta fira, i s’ha mostrat convençut que, “gràcies al treball dur de molta gent, no serà l’últim cop que se celebri aquí”.

Per aquest motiu, ha agraït especialment a “totes les empreses tèxtils catalanes que han fet un excel·lent treball durant els últims anys” perquè ha assegurat que la seva professionalitat és la que “ha convençut a  l’organització per a celebrar la fira aquí”.
 
Abans d’iniciar el sopar de gala, Artur Mas ha volgut desitjar a tots els expositors una bona estada a la ciutat i els ha demanat que quan tornin als seus països d’origen no oblidin que “les portes de Catalunya i BCN estaran sempre obertes per a vosaltres”.

Mas, durant la visita a la fira de maquinària i tecnologia tèxtil ITMA
Publicitat
Publicitat

91 Comentaris

Publicitat
#37 Jordi, Tortosa, 24/09/2011 - 21:55

El que es normal a Europa es que els politics parlen angles, que el president de Catalunya parli angles no hauria de ser noticia, que l'expresident Montilla, ZP o Rajoy no el parlin si que ha de ser noticia.

#36 iñigo, Salou, 24/09/2011 - 16:29

Joan de bdn "albiolense", te refieres a Pí Margall,
a Prim ..... tu si eres un babau chaval

#35 Iñigo, Salou, 24/09/2011 - 11:44

Dentro de unos años, con la inmersión, del decreto de Nueva Planta solo se hablará de lo negativo y así comentarios como algunos que leo no se produciran, es como con Franco pero al revés, la ley del péndúlo, a mi solo me explicaron las ventajas del famoso decreto de 1714, no de sus miserias.

#35.1 joan, bdn, 24/09/2011 - 13:27

Tanoca d´iñigo,.. Vés amb els presidents espanyols que aquests sí que saben d´idiomes bilingüismes, català i anglès,,,

#34 CarlesMediona, Barcelona, 24/09/2011 - 10:31

El presidente Mas, y todos esos catalanistas que llevan a sus hijos a colegios de elite donde no se practica la inmersion linguistica en catalan, estan poniendo en peligro la cohesion social catalana ! sus hijos jamas dominaran el catalan!
Sinverguenzas !!

#34.1 jajajajaaaa, barcelona, 24/09/2011 - 11:36

a la preso per carregar-se el pais el nacionalisme es la ruina es l´excusa dels mediocres per arribar al poder

#33 CarlesMediona, Barcelona, 24/09/2011 - 10:29

Mas, como tantos catalanistas adinerados tipo Laporta, Montilla, Rahola, quieren lo mejor para sus hijos, y por eso los llevan a colegios de elite donde el catalan no es la lengua vehicular, sino lenguas internacionales como el español, ingles, frances o aleman.