Publicitat
Política · 18 de Juny de 2022. 13:34h.

L'antiga Unió es posa en mans del PSC

Units accepta reeditar i "si escau eixamplar" l'acord de legislatura amb els socialistes catalans

L'antiga Unió es posa en mans del PSC

El consell nacional d'Units per Avançar ha anunciat, aquest dissabte, que "obre la porta a reeditar els acords municipals subscrits amb el PSC i, si s'escau, a eixamplar-los". El secretari general de la formació, Ramon Espadaler, ha demanat "donar continuïtat als acords que han donat fruit".

El secretari general de la formació ha afirmat aquest dissabte que "cal evitar la fragmentació i facilitar l'estabilitat i equips de govern amb empenta que solucionin els problemes dels ciutadans".

El Consell Nacional s'ha reunit un dia abans del cinquè aniversari de la presentació el 19 de juny de 2017 de la Declaració Fundacional d'Units per Avançar. La formació ha denunciat "les dificultats i el fre que comporta per a Catalunya la divisió al si del Govern de la Generalitat en temes estratègics".

"Per a nosaltres, els ajuntaments són la institució més propera a la ciutadania. Així doncs, és una bona iniciativa tot allò que no fragmenti espais, sinó que aporti estabilitat i equips de govern amb empenta i il·lusió, capaços de respondre i de solucionar els problemes reals de la ciutadania", ha manifestat Espadaler.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Ramonet, Tarragona, 18/06/2022 - 19:14

Ai, si el pobre Carrasco i Formiguera, fundador d'Unió, aixequès el cap. Era un senyor, catòlic, de dreta civilitzada i catalanista. Els franquistes el van perseguir i afusellar. Per ser de dreta ? No. Per ser catòlic ? No. Per ser catalanista !!!

#4.1 Ojotuerto, Calafell.TAB, 19/06/2022 - 07:15

Las actas de juicio a Manuel Carrasco i Formiguera, fue uno de esos papeles que los de la "generalitat" estaba loca por quitar de en medio para siempre. Si salieran los nombres de los que condenaron a Carrasco y Formiguera. Temblaría la Catalunya nacionalista y chaquetera de tota la vida. Con hereus manan molt en la Generalitat de avui.

#3 Capit@n España, Purgandus populus!!, 18/06/2022 - 17:42

Aixó sembla el joc de les cadires. Els del PSC s'en van a ERC. Els de Unio al PSC..Els de CiU s'escampen i canvien de nom.
Aquesta es la "renovació politica catalana"?? Tots els mateixos pero cambiant de mamella.

#2 Luigi., Barcino, 18/06/2022 - 15:10

El que a buen árbol se arrima,buena sombre le cobija.

#2.1 No soy nadie, Esplugues de llobregat, 19/06/2022 - 08:11

No sé si es buena idea, el PSC se puede llevar más de un susto en las próximas municipales, habrá trasvase de votos a vox, seguro

#1 Glub glub glub, Chez Titole, 18/06/2022 - 14:45

S'arrapen on calgui per tant de seguir xuclant. Res de nou