Publicitat
Política · 1 de Març de 2010. 21:50h.

L'aparell del PSOE propugna Corbacho de segon de Montilla

Podria deixar el Ministeri de Treball a la propera remodelació

L'aparell del PSOE propugna Corbacho de segon de Montilla

Corbacho, amb Montilla i Zaragoza

L'aparell del PSOE vol que el ministre de Treball, Celestino Corbacho, figuri com a número dos -darrere Montilla- de la llista de Barcelona del PSC en les pròximes eleccions catalanes, després d'abandonar el ministeri.

Corbacho seria un dels ministres substituïts en una remodelació del Govern espanyol que Zapatero farà, probablement, després que finalitzi la presidència espanyola de torn de la Unió Europea.

De fet, són conegudes las discrepàncies entre la minisra d'Economia, Elena Salgado, i Celestino Corbacho, que no va assistir a la reunió del Consell de Ministres que va acordar la proposta d'augmentar l'edat de jubilació de 65 a 67 anys.

Corbacho, que considera inadequada aquesta proposta, va preferir assistir a una reunió de ministres de Treball de la UE a Barcelona i no participar en la reunió del Consell de Ministres que va aprovar una proposta amb la que està en desacord.

De la seva banda, Zapatero tampoc ha designat Corbacho membre de la comissió de ministres que negociarà un pacte amb els resstantes partits, els sindicats i els empresaris per afrontar la crisi.

Els representants del Govern de Zapatero en aquesta comissió són la vicepresidenta segona i ministra d'Economia, Elena Salgado, i els ministres d'Indústria i Foment, Miguel Sebastián i José Blanco, respectivament.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Roser, Barcelona, 03/03/2010 - 08:35

Y como tercero a J. I. Pujana, como minimo tendriamos diversion asegurada con la pareja Corbacho-Pujana, son tan amigos...... ¿ quien de los dos pugnaria para ser el sucesor de Montilla ? ¿ quien de los dos le haria la cama al otro por segunda vez ? ....

#16 sulfuro sulfuro, Barcelona, 02/03/2010 - 18:03

Nada mejor que resucitar la Corpo Metropolitana, aunque sea a cambio de
recrear las veguerías feudales para preparar buenos puestos para Presidents y ministros salientes.
Ya saben que el Baix Llobregat es una mina donde los hospitales cuestan el doble

#15 Carles, charles120, 02/03/2010 - 16:35

Un candidat ha de ser creïble i coherent amb el què diu i després fa. Per això penso que José Montilla és un bon candidat.

#14 Maria, Cassà de la Selva, 02/03/2010 - 16:29

Realment serveix de res escollir un candidat si després l'ignoren? Com ara a en Duran, que es mereixeria ser candidat de CiU, més que no pas el "guaperes" d?en Mas.

#13 Mònica, Sant Pere de Ribes, 02/03/2010 - 16:22

Tampoc podem dir que CiU tingui un candidat que convenç. Mas, tot i comptar amb la mà protectora de Pujol, no va ser capaç, en les dues eleccions anteriors, de recuperar el poder per a CiU. Millor seria Duran i Lleida.