Publicitat

Els Joves d'EUiA fan servir imatges del programa de TV3 per convocar a la vaga general

Alternativa Jove-Joves d'EUiA ha llançat un vídeo de denúncia per convocar a les i els joves de Catalunya a la vaga general del proper dimecres 29. El vídeo de denúncia es burla amb talls del popular programa "APM" d'unes antigues declaracions antigues del president del govern de l'estat José Luis Rodríguez Zapatero en las que afirmava que "el seu govern no promourà cap retallada dels drets dels treballadors".

Al vídeo també hi apareix Artur Mas, líder de CiU, on es mostra partidari d'una reforma en la que a les empreses paguin menys per acomiadar als seus treballadors.

Imatge del vídeo
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Jordi, Barcelona, 28/09/2010 - 19:09

Podrien sortir imatges del Miralles arribant a les cocteleries pijes on va sovint amb el seu Audi....

#11 Marc, Santaco, 28/09/2010 - 14:09

Estic fins... De tots aquests polítics que diuen que volen el millor per la gent quan només fan cas a la patronal i als grans empresaris (PSC, CiU, etc...).

Molt bé per Alternativa Jove, bona iniciativa!

#10 62 díes i al carrer, Barcelona, 28/09/2010 - 12:37

Ara és d'esperar que en T.Soler i els seus palmeros se sentin igual d'ofesos com en Francino quan va veure que sortía en un video de CiU. O potser no, ja que els que ara ho han fet son "d'esquerres"

#9 Manel, Sant Cugat, 28/09/2010 - 08:51

Els culpables, en tot cas, son els qui tenen responsabilitats de govern i els que n'han tingut els darrers cinc anys... és a dir: IC-V, ERC i PSC-PSOE. Difícilment se li por atribuir a l'oposició. Ens creuen idiotes?

#8 Tomppa, Sabadell, 28/09/2010 - 07:25

A dir que aquestes persones són culpables es com dir que un microbi mana. Espanya es un país perifèric i inútil a Europa i el món i com això no té culpa per res més que el seu baix nivell d'educació i cultura.