Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2010. 20:48h.

Laporta, al marge de Reagrupament

Ha assistit amb la virtual número dos de Democràcia Catalana, Anna Arqué

Laporta, al marge de Reagrupament

Joan Laporta, amb Anna Arqué, durant la manifestació

L'expresident del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta ha afirmat a la manifestació contra la sentència de l'Estatut que "el poble català demostra amb gestos com aquest que vol anar més enllà de l'autonomia" i que "cal avançar cap a la independència" . 


Laporta, que s'ha manifestat com un ciutadà més, i no s'ha situat dins de cap bloc de partit, ha indicat que està "molt satisfet de la demostració de força i de maduresa política que realitzen avui els ciutadans de Catalunya". 


Sobre la invitació que ha fet avui el líder de Reagrupament, Joan Carretero, perquè s'uneixi al seu projecte, Joan Laporta ha indicat que aquesta formació porta a terme un treball polític que el valora molt positivament. Ha indicat, però, que encara no ha pres una decisió sobre si serà o no candidat a les pròximes eleccions catalanes. 


"Estic analitzant la voluntat política que existeix en aquests moments a Catalunya que jo pugui encapçalar una opció electoral, perquè no es tracta d'arribar al Parlament sense la força suficient com per condicionar la vida política", ha explicat Laporta.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Pepe, Tarragona, 11/07/2010 - 21:45

Laporta, presenta el partit ,ja.La gent mes preparada de Rcat ja ha marxat.Ho vaig veure a l'assemblea.No es el que era.Queda la morralla aborregada i res mes.Ni pensar que son 3425.Ho se de molt bona tinta. T'estem esperant per posar-nos a treballar.

#6 Confuci, Vic, 11/07/2010 - 15:23

A hores d'ara el partit DEMOCRÀCIA CATALANA no hi és al Regristre de Partits Polítics de M.Interior.
Jo penso que en Laporta no es presentarà a les eleccions perquè té totes les enquestes en contra.

#5 Eduard, BCN, 11/07/2010 - 14:10

Però aquesta Anna Arqué no és una que estava en el moviment de les consultes? Vaig anar a una reunió on en teoria havia de dirigir ella el cotarro i la veritat, la vaig trobar ben aturadeta, amb poca empenta. És un bolet i tal com arribà, desapareixera

#4 Pauet, BCN, 11/07/2010 - 14:03

Millor república bananera que región espanyola ....oi xavi?

#3 Jordi Talaferro, Barcelona, 11/07/2010 - 13:37

Per què no s'apunta a un partit ja existent i comença des d'abaix com correspon a tot nou vingut a la política? D'on treu els diners per fer un partit de rics ? Per què no va arreglar les coses per què un treballador pogués ser President del Barça?