Publicitat
Política · 1 de Març de 2011. 11:27h.

Laporta amenaça amb trencar Solidaritat Catalana

Democràcia Catalana se separarà si no hi ha pacte amb Esquerra i Reagrupament a Barcelona

Laporta amenaça amb trencar Solidaritat Catalana

Crisi a Solidaritat

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Joan Laporta, ha advertit en una conferència a la Pompeu Fabra que si la coalició de partits que lidera no s'alia amb altres forces independentistes a les municipals de Barcelona, el seu partit, Democràcia Catalana farà "un altre plantejament".

"Si Solidaritat no va en una gran coalició amb ERC i Reagrupament, ho respecto, però no participo d'aquest posicionament", ha assegurat, a més de recordar que no és partidària de presentar-se en solitari a les eleccions municipals de Barcelona.

Preguntat per si, en cas que la resta de partits de SI no volguessin formar part d'una gran coalició independentista a Barcelona, Democràcia Catalana podria aliar-se amb ERC i Reagrupament, Laporta ha contestat amb un concís "ja parlarem" i ha afegit que "estic disposat a parlar-ho tot, el que és important és buscar la unitat i sumar".

Preguntat per si ell mateix podria liderar la candidatura, Laporta ha respost que està a disposició de ser el candidat per Barcelona, però ha matisat que "hi ha persones que tenen més trajectòria i més experiència municipal que jo i per mi no és una condició (encapçalar la candidatura), a l'inrevés".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 pep, palma, 01/03/2011 - 22:39

ala marcsabates, pren la pastilleta, un besito a la foto den laporta i a dormir, que sommiis amb en jan muacmuac

#30 Francesc, Barcelona, 01/03/2011 - 22:29

Jo crec que en Laporta té raó. Units a les municipals: ERC, Reagrupament i SI. En López Tena té coses molt bones, però... buffff.... sembla una persona molt difícil.

#29 Iu, Barcelona, 01/03/2011 - 21:59

Només units els independentistes podran pintar alguna cosa a Barcelona. Laporta fa bé, el projecte d'ERC Rcat per un 3er espai és potent.

#28 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 01/03/2011 - 21:13

Visca Joan Laporta
Visca catalunya lliure

#27 Juan, Barcelona, 01/03/2011 - 20:49

Ya la quieren romper???, pero si todavía no han acabado de montar ...