Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2009. 21:08h.

Laporta apareix amb Puigcercós la vigília de Reagrupament

En l'acte de presentació de la penya barcelonista de Santa Maria d'Oló

Laporta apareix amb Puigcercós la vigília de Reagrupament

Laporta i Puigcercós

El president del F.C. Barcelona, Joan Laporta, i el president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, han coincidit en l'acte de presentació en societat de la renovada penya barcelonista de Santa Maria d'Oló (Bages). Davant d'un poble que s'ha bolcat completament a l'esdeveniment, tot han estat elogis entre Laporta i Puigcercós. El president del Barça s'ha referit a Puigcercós com "un amic" i el dirigent d'ERC ha destacat la catalanitat de Laporta. En l'acte de la penya hi han estat presents els trofeus que el Barça es va emportar la temporada passada, una de les millors de la seva història. La presència de Laporta ha estat possible gràcies a Puigcercós.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Ramon, girona, 04/10/2009 - 22:34

No será que el Puicercós "s'ha deixat caure per allà", per pescar la foto?

#6 Francesc, Badalona, 04/10/2009 - 18:43

No se on acabarà en Laporta, però realment crec que només sumarà vots en una agrupació nova com reagrupament. Si acava a ER no implantarà ilusió ja que és un partit molt cremat. Ja veurem.

#5 Miuk, Barcelona, 04/10/2009 - 13:12

Realment sempre són els de sempre, els que seguiran quedant-se els diners de tots els catalans. Em fan fàstic! i es presenten com a salvadors del país...

#4 cenglar, figueres, 04/10/2009 - 10:19

Laporta no m'inspira confiança, es dels de l'olla de tota la vida, no crec que vulgui canviar res.

#3 Abate Marchena, Viladecans, 04/10/2009 - 09:24

La Transversalidad de Reagrupament hace que nadie está fuera de sus objetivos, siempre que la INDEPENDENCIA sea una 1ª premisa en su idario. Y que se haga PÚBLICA cuando llegue la Gran COALICIÓN. Después de conseguida se pueden liberar las ideologías.