Publicitat
Política · 11 de Juny de 2010. 14:16h.

Laporta cedeix el Camp Nou per a la consulta de Barcelona

La Coordinadora considera que "dels molts suports rebuts, és el més significatiu"

Laporta cedeix el Camp Nou per a la consulta de Barcelona

Laporta, en una manifestació sobiranista

La Junta del F.C Barcelona ha aprovat per unanimitat donar suport a la Consulta sobre la Independència i cedir el Camp Nou com a Col·legi electoral per a la consulta del 10 d’abril de 2011 a Barcelona. La Coordinadora considera que "és un altre fet històric que s’emmarca en el procés de Consulta sobre la Independència, i dels molts suports rebuts és, sense cap mena de dubte, el més significatiu".
 
La Coordinadora Nacional de la Consulta per la independència "dona les gràcies a tota la Junta del F.C Barcelona per aquest suport i, especialment, el president del Club de Futbol més important del món, el senyor Joan Laporta, pel suport personal que ha mostrat en tot moment a la causa de la llibertat de Catalunya i pel suport de la Junta que ell presideix".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Mr. X, bcn, 13/06/2010 - 01:35

FERRAN (Bcn): les instal.lacions del club són dels socis i no tots recolzen la decisió presa. Ok. I què hem de fer? Una consulta a l'estadi per veure si els socis volen cedir l'estadi per fer una consulta? Mmmm, crec que no tothom estaria d'acord

#27 Uno que pasa por aquí, BARCELONA, 12/06/2010 - 20:34

Claro, y lo más gracioso de todo es que el mártir que murió de viejo Casanoves era UN PATRIOTA ESPAÑOLÍSTA AUSTRICISTA :derramar gloriosamente su sangre y su vida por su Rey, por su honor, por la Patria y por la libertad de toda España." ja ja ja

#26 Anna, Reus, 12/06/2010 - 17:18

A uno que pasa por aquí. Es per això de "himnos asesinos". Suposo que va per "quan convé seguem cadenes" dels Segadors. Jo en el vers hi veig un imatge preciosa de la lluita per la llibertat. Una imatge universal contra l'opressió.

#25 GABRIEL, Vidrà, 12/06/2010 - 16:57

Uno que pasa por aquí (Bca) Nano, és que no n' encertes ni una: Ni soms, ni serem mai espanyols: la nostra bandera te molts més anys que la estanquera i la seva estrella no és d´origen rus, sinò Cubà. El nostre himne només parla de segar cadenes. OK?

#24 Uno que pasa por aquí, Barcelona, 12/06/2010 - 15:47

Y luego van largando de que los malévolos "ejpanyols" son unos fascistas. Y ellos son los único españoles que están todo el santo día con la bandera de ARAGÓN con la estrellita soviética; que se la llevan hasta para cagar y cantando himnos asesinos.