Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2010. 14:51h.

Laporta convida Carretero a una reunió amb Uriel i Tena

"Et proposo veure’ns el proper dijous 19 d’agost, a les set de la tarda, al meu despatx professional"

Laporta convida Carretero a una reunió amb Uriel i Tena

Joan Laporta, en una imatge d'arxiu

L'impulsor de Solidaritat Catalana per la Independència, Joan Laporta, ha enviat una carta al president de Reagrupament, Joan Carretero, per convidar-lo a una reunió "el proper dijous 19 d'agost, a les set de la tarda, al meu despatx professional, a Barcelona", però deixa clar que a la reunió hi seran també Uriel Bertran i Alfons López Tena.

En l'escrit, al qual ha tingut accés e-notícies, Laporta manifesta que "en resposta a la carta que m’has adreçat, fet que agraeixo, coincideixo plenament amb tu que les circumstàncies són immillorables perquè en les properes eleccions al Parlament de Catalunya l’independentisme pugui aconseguir el millor resultat de la seva història i perquè des de dins el Parlament hi hagi una majoria de diputats a declarar unilateralment la independència, sotmetre-la a referèndum i començar la construcció de l’Estat català en el si de la Unió Europea".

Laporta exposa a Carretero el seu desig que Reagrupament accepti el procés de primàries que proposa Solidaritat Catalana, però constata que "tinc la percepció que el procés d'elecció impedeix, per ara, que Reagrupament s'incorpori a la coalició. I confio que arran de la nostra propera conversa comparteixis aquest procés de primàries, ja que reforça i legitima els candidats elegits".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Onofre, La Fullaca(Osona), 14/08/2010 - 13:07

Si hi ha champany francés,un bon puro cubà y ...jo m'hi apunto.Que Deu em perdoni

#26 Josep Ma., Terrassa, 13/08/2010 - 18:13

Aquesta proposta em recorda la màfia siciliana, quan "il padrino" convocaba a rivals a una reunió en el seu terreny, amb majoría, nocturnitat, coacció i traïdoría; lo que se'n diu una "emboscada"
Carretero, malfía't i no et deixis!!!

#25 CILIT BANG, SCHLECKER, 13/08/2010 - 14:09

UN DONUT, SI US PLAU¡¡¡¡¡¡

#24 Oleguer Erill, Sant Esteve Sesrovires, 13/08/2010 - 11:57

Reagrupament disposa d'un Programa excels, progressita on no es deixa cap necessitat i inquietud social al marge. "Organitzant el Futur Lliure" es diu el documents. Ho dic per gent com Toni (BCN), que no ho sap.

#23 Jordi BQ, Barcelona, 13/08/2010 - 10:54

¿Solidaritat Catalana a les eleccions?. Al Registro de Partidos Politicos consta com registrat amb data 04/02/1980 i com promotor Juan Echevarria Puig, sogre d?en Laporta, que fou cap del franquista Sindicato Español Universitario a Catalunya i Balears