Publicitat

El líder de Solidaritat se'n va sense fer declaracions en la seva estrena al Parlament

El president electe de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut al Parlament el líder de Solidaritat, Joan Laporta, en el marc de la seva ronda de contactes amb els representants d'altres formacions polítiques. Després de mitja hora de reunió, Laporta ha evitat fer declaracions com mostren els vídeos.

L'actitud de l'expresident del Barça ha desconcertat els mitjans de comunicació perquè, fins ara, tots els dirigents polítics -Quim Nadal, Joan Puigcercós, Joan Herrera i Albert Rivera- havien atès a la premsa a la sortida.

Laporta, que ha arribat puntualment a les sis de la tarda, havia mantingut més bones relacions amb CiU quan era president del FC Barcelona. Abans de les eleccions del 2006 va acceptar fer un esmorzar amb l'aleshores candidat per a desesperació del PSC que es va afanyar a demanar-ne un altre posteriorment.

Laporta ha trepitjat aquest dijous per primer cop el Parlament com a diputat electe després que la seva formació aconseguís a les eleccions del passat diumenge un total de quatre escons, tres per Barcelona i un per Girona.

Laporta, quan encara era president del FC Barcelona, amb el líder de CiU

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#56 pep, manresa, 04/12/2010 - 18:58

Fran, el què està clar és que els nacionalistes espanyols li teniu por, per això l'hem votat

#55 Fran, Llinars, 04/12/2010 - 14:09

La politica a Laporta li ve petita. Ell nomes pot aspirar a ser el lider d´un cartel.

#54 Lluis2010, Barcelona , 04/12/2010 - 11:53

Les declaracions ja les ha fet a Catalunya Ràdio. Potser el titular de la notícia resulta massa tendenciós.

#53 pep, manresa, 04/12/2010 - 09:46

Pauet (BCN), els altres van anar a fer el paperot, ja sabien el què els hi diríen i el què havíen de dir després a la premsa quan sortissin, si en Laporta no va parlar pot indicar que potser la conversa tenia contingut susceptible de reflexionar i comentar abans de prendre una decisió

#52 marcos pantuflas, BARCELONA CATALUNYA //*//, 03/12/2010 - 20:10

Laporta es el Berlusconi català.