Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2009. 13:13h.

Laporta discrepa de Mas

El president del Barça creu que la gent "votaria a favor" de l'autodeterminació

Laporta discrepa de Mas

Laporta, amb Mas, en una imatge d'arxiu

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, discrepa del president de CIU, Artur Mas, sobre conveniència de convocar un referèndum d'autodeterminació.

Mentre Artur Mas diu que és millor no convocar un referèndum perquè ara sortiria que Catalunya vol ser Espanyola, Laporta considera, en una entrevista a El País, que "com més aviat ho fem, abans ho sabrem. Serà un debat enriquidor perquè es veuran els avantatges de tenir un Estat propi. Crec que la gent votaria a favor".

A més, assegura que "no m'entra el cap que algú voti en contra. És incontestable que ens convé un Estat per a millorar la qualitat del país".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Alexei, Barcelona, 14/12/2009 - 11:44

El Mas és un cagat. No li ha de fer por que guanyi el no.

#2 Font Paulus, Katalonien, 13/12/2009 - 22:09

Sense possa en dubte el sentiment indepe d'en Jan li recomanaria a l'Arthur que continués amb el seny i una mica de rauxa i no pas amb la rauxa bestial d'en Jan, ja que no m'acava de convencer aixo que vulgui aterrar en politica. Les formes no són bon

#1 Jordi, Barcelona, 13/12/2009 - 17:52

Malauradament, Artur Mas té raó: quan ell diu això ho fa perque té enquestes que diuen molt clar que encara no guanyem. El que cal, com demana Mas, és treballar perque aviat es pugui ser majoria. En canvi, Laporta només parla del que \"creu\".