Publicitat
Política · 7 de Maig de 2012. 18:37h.

Laporta diu que el PPC és "espanyol"

"L’estratègia dels populars és espanyolitzar Catalunya, acabar amb la nostra identitat i continuar-nos espoliant", explica

Laporta diu que el PPC és "espanyol"

Laporta, en una imatge d'arxiu

Joan Laporta, diputat i president de Democràcia Catalana (DCat), ha afirmat que malgrat el PP català hagi canviat el nom "és un partit espanyol". El diputat ha manifestat -després d’escoltar Alícia Sánchez-Camacho dient que "ser català és la millor manera de ser espanyol"- que "és una mentida, ja que per al PP ser català és un adjectiu de ser espanyol". Laporta ha advertit als catalans que no caiguin en "l’autocomplaença ni a riure les gràcies als suposats esforços del PP català en gestos com posar la senyera al logotip".

Per a Laporta, "l’estratègia del PP català és espanyolitzar Catalunya, acabar amb la nostra identitat i continuar-nos espoliant". "Aquest intent de diluir la catalanitat converteix el suposat gir catalanista del PP en una farsa, una mentida", ha afegit abans de dir que "només ens els començarem a creure quan votin a favor del concert econòmic o d’una hisenda pròpia catalana".

Sobre la propera reunió entre el president Mas i Alícia Sánchez-Camacho, Laporta no n’espera res, "és una reunió respectable, però estèril". D'altra banda, Laporta creu que cal més que mai "construir un front català, amb CiU més ERC més tots els partits que, com Dcat, treballem perquè Catalunya tingui poder d’estat. Això és construir ponts".

I sobre la possibilitat que el govern català recuperi l’impost de successions, Laporta creu que aquesta mesura només s’entén "si és per arribar a un acord amb ERC". El diputat de Dcat ha reiterat que el més important és construir "una gran coalició del catalanisme".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 angel, cardedol, catalonia, 09/05/2012 - 22:57

CyU tambè.

#11 Arnau, BCN, 08/05/2012 - 14:06

Collons, ha descobert Amèrica el tiu, tu!!!

#10 Fran, Llinars, 08/05/2012 - 13:48

Veig que Laporta te estudis d´alta graduacio per afirmar aixo. El fet mes tangible es que als seus fills els hi parla en castella. El que no s´ha adonat es que el PP es la tercera força a Catalunya, i seu partit? i la resta de partits indepes?.

#9 SILVIA.BCN, BARCELONA, 08/05/2012 - 10:40

El que faltaba,el MOET CHANDON, producto catalan cien por cien, vaya tela.

#8 jajajjajaaaaa, barcelona, 08/05/2012 - 10:38

joder se le abcaba de joder la neurona....y ? y él sino que mire su pasaporte...