Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2010. 22:06h.

Laporta diu que té "una missió"

"Declarar la independència de Catalunya al Parlament"

Laporta diu que té "una missió"

La candidatura de Laporta, brindant

L'expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, ha esta escollit cap de llista de Solidaritat -com era previsible- en unes primàries celebrades per la formació en la que han votat un 50% dels adherits. En el seu primer discurs, envoltat de la resta de caps de llista, ha fet un discurs en el que ha insistit que la "missió" de la formació és declarar la independència des del Parlament.

Laporta ha reiterat que "tenim tot el dret a aspirar a la felicitat " i que aquesta passava per un estat propi, però ha fet un discurs força 'antisistema' en criticar "el corporativisme de la classe política".

"Farem que el poble de Catalunya entri al Parlament", ha afegit com si la resta de forces parlamentàries no representessin Catalunya alhora que ha criticat "la manca de credibitat de la classe política" perquè "tots plegats estan involucrats en casos de presumpta corrupció" en la pimera andanda no només al PSC sinó també a CiU en una referènia al cas Pretòria.

"Serem la força de la il·lusió, farem que aquesta il·lusió entre al Parlament, proclami la independència i Catalunya tingui estat propi dins de la Unió Europea", ha acabat.

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#63 Juanito Rex, La Zarzuela (la de pescado no, la otra), 06/09/2010 - 17:46

La duda es si llegada la independencia Thedoor saqueará CAT. como saqueó el Barça triomfant y pagano

#62 Juanito Rex, bcn, 06/09/2010 - 17:44

tenemos todo el derecho a aspirar a la felicidad y que esta pasa por las fiestorras pagadas con otra tarjeta que no sea la tuya

#61 Juanito Rex, La Zarzuela (la de pescado no, la otra), 06/09/2010 - 17:42

¿la misión de hacernos volver coloraos de vergonya aliena?

#60 pili, barna, 06/09/2010 - 11:08

Un home com Laporta NO mereix cap credibilitat, amb l?espoli que ha fet al Barça,
imagineu lo al poder?. Ademés va posar al seu cunyat al Barça un fatcha entre els fatchas
Visca ERC (l?únic partit d?esquerres) Visca Catalunya lliure

#59 Fermín, Lleida, 06/09/2010 - 10:44

Joer, estos están todo el dia dale que te pego a la champagne. ¿Y quién paga ahora que el Barça les ha quitado las visas oro?... Bueno, como saquen representación ya sabemos quien va a pagar, ¿verdad?