Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2011. 13:33h.

Laporta es desmarca dels seus

El líder de Solidaritat deixa plantats Àlex Fenoll i Anna Arqué

Laporta es desmarca dels seus

Laporta, amb Strubell, Bertran i Tena

El líder de Solidaritat Catalana per la Independència, Joan Laporta, s'ha desmarcat de les candidatures d'Àlex Fenoll (Secretaria General) i Anna Arqué (Secretaria Nacional de Moviments Ciutadans i Temes Internacionals), de cara al congrés nacional que se celebrarà aquest diumenge a Manresa.

En canvi, ha donat el seu suport a les candidatures que han presentat Toni Strubell (Presidència), Alfons López Tena (Secretaria Nacional de Política Institucional) i Uriel Bertran (Secretaria General).

Tot i que Arqué i Fenoll provenen del partit de Laporta, Democràcia Catalana, el líder de SI s'ha decantat per donar el seu suport als altres tres diputats de la coalició al Parlament.

Laporta ha volgut "deixar ben clar que volem que Strubell sigui el president de Solidaritat per la Independència. Els diputats també donem suport a la candidatura de López Tena i també donem suport incondicional a Uriel Bertran".

Per últim, ha apuntat que "en el meu cas faré les funcions de president de subgrup parlamentari, així ho hem decidit, i a més tinc el lideratge polític se Solidaritat".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Onofre, La Fullaca(Osona), 19/02/2011 - 13:49

Jo,pobre i vell pagés,encara que fós per instint de supervivència,em desmarcaría d'En Laporta.

#19 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*//, 19/02/2011 - 10:34

Joan Laporta , CONFIO en tu plenament ! !

#18 Artur, Barcelona, 19/02/2011 - 09:25

Que tingueu un bon congrés solidaris, que en sortiu forts i cohessionats que us necessitem. La resta ja s'ha provat i no ha funcionat.

#17 carracuca, barcelona ESPAÑA, 19/02/2011 - 01:05

me gustaría poder estar este fin de semana por Morolandia (antes Manresa) porque el circo este de SI y del emperador culé cada dia es mejor. Que los equipos sanitarios de ayuda estén alerta porque puede haber mucha sangre ya que los navajazos traperos serán de película. ¡¡¡Estos indepes...!!!

#16 eduard , Barcelona, 18/02/2011 - 23:20

Jo hi era a la roda de premsa.
L'únic comentari ha sigut que dona soport als 3 parlamentaris. De la resta no ha dit res. Sembla mentida que no digueu la veritat dels fets