Publicitat
Política · 18 de Gener de 2010. 10:01h.

"Laporta és un mafiós"

Iván Tubau critica "el sermó Catalunya/Espanya"

"Laporta és un mafiós"

Tubau, en una imatge d'arxiu

El columnista d'El Mundo, Iván Tubau, ha manifestat, en un article d'opinió a l'esmentat diari que "Laporta, un mafiós italià, vol que Catalunya sigui independent d'Espanya. Sota la seva presidència, cal suposar, com el Barça. Ja durant l'horrible dictadura franquista, alguns s'atrevien a plantejar el sermó Espanya / Catalunya ".

El columnista recorda que "un melenut, barbat i joveníssim Joaquim Maria Puyal li preguntava a Jaume Perich si se sentia català o espanyol. 'Home-cito de memòria a Perich-, he nascut a Catalunya, visc aquí i parlo català, però això de sentir-se d'un lloc em resulta estrany. Em sento més a prop d'un suec que pensi com jo que d'un senyor de Vic que pensi com tu ' ".

"I si el senyor de Vic és Josep Anglada, que actua com un feixista també italià, no cal dir: ho deixarem per un altre dia. Ara, tot i els esforços fabricant patriotisme de governants, educadors i mitjans de comunicació espanyols, i sobretot catalans , la via Perich-la raó enfront de la infecció sentimental-s'obre pas entre els joves: saben, si pensen que un català contra els toros, per exemple està més a prop d'una sueca enemiga de la tortura que d'un català rociero ", afegeix .

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#58 Jimix, Barcelona, 20/01/2010 - 14:23

Tots aquests espamyolistes van mal follats. Aquest el van condemnar per assatjament sexual a una alumna. Recordeu?

#57 curro jimenez, el lleidata, 19/01/2010 - 17:08

huy lo q a dicho a la HOGERA con el POR EREJE i mal CATALAN hombre.

#56 Susi, Vic, 19/01/2010 - 16:01

Es com l'anunci de la cuenta naranja "se puede decir más alto, pero no más claro". Ja ni ha prou de corrupteles amparades pel poder polític, prou mafiosos, prou embaucadors, prou auditories de seguretat i amants pagades pels socis, prou Laportisme

#55 Maria, Barcelona, 19/01/2010 - 15:54

Rositas defenses el que no és defensable. Per sort molts ho
saben

#54 lluis, Tortosa, 19/01/2010 - 15:06

Quina cara d'estrenyit fa aquest no-nacionalista espanyol.