Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2010. 18:29h.

Laporta fa de casteller

El líder de Solidaritat participa en els assajos de les colles de Valls

Laporta fa de casteller

Laporta, en un moment de la seva actuació castellera amb la Vella de Valls

El líder de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Joan Laporta, va visitar les dues colles castelleres de Valls, la Vella i la Joves, després d'un acte polític, i va aprofitar l'ocasió per posar-se la camisa vermella i participar en la construcció de dos castells. Laporta va contribuir a l'aixecament de sengles pilars de quatre, primer amb la Colla Vella Xiquets de Valls i després, amb la Joves.

A l'acte celebrat al Teatre Municipal de Valls unes 500 persones van escoltar Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran, així com el cap de llista de la coalició per Tarragona, Hèctor López Bofill, i la candidata de SI a Valls, Àngels Montserrat. "Amb aquest estat espanyol no anem enlloc i Europa vol un estat seriós al sud d’Europa”, va dir Laporta.

El candidat de SI va afegir que “cal fer un primer pas per acabar amb el malson, cal segar cadenes” i va afirmar que “l’aposta per SI és el passaport cap a la llibertat”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Joan Castells, Barcelona, 08/11/2010 - 09:11

Jo votaré a Laporta perquè ha sabut aunar tot l'independentisme. En Carretero només ha fet que foragitar tot aquell que se li ha apropat. Visca Laporta i visca la independència!

#20 Juanca, Sabadell, 08/11/2010 - 08:35

Jajaja... Un pilar de 3, ¡y aun así le tienen que sujetar de los huevecillos y el culete el Beltran y el Tena!

#19 bipolar, bcn, 08/11/2010 - 00:14

¿Cuantos castellers se necesitarían para sostener al tiempo a Laporta, Lopéz Tena y Uriel Beltran?

#18 Fran, Llinars, 07/11/2010 - 23:14

En breu veurem un programa d tv amb el titol de "Alo Laporta" portant la mateixa camisa vermella d la foto assegut davant uns microfons amb la foto d Carmen d Mairena darrera seu dient barbaritats i expropiant cases i terres a tot el q no sigui indepe.

#17 Tet d'Estavar, Estavar, 07/11/2010 - 21:45

Cara dura! La foto resumeix la realitat del personatge. S'aprofita de la força d'un grapat de gent que el sustenta. Ell aguanta l'anxeneta i s'emporta el protagonisme de la fotola foto.
Per aguantar una truja com aquesta cal molta gent disposada a perdre-ho tot.