Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2010. 14:44h.

Laporta fa esperar Carretero

Reagrupament ha escollit llistes amb la possibilitat de canviar-les si hi ha un acord amb Laporta

Reagrupament ha celebrat la tercera assemblea orfe de Joan Laporta. El líder de la formació, Joan Carretero, lamenta que encara no sigui possible anunciar una coalició amb el partit de l'expresident del Barça, Democràcia Catalana. La sintonia entre els dos líders encara s'ha de materialitzar.

De moment, Reagrupament ha escollit llistes per a les pròximes eleccions amb la possibilitat que s'hagin de canviar si finalment hi ha un acord amb Laporta. Això, però, no seria un problema perquè Carretero ja ha explicat que tota la gent que hi ha a les llistes estaria disposada a sortir-ne si hi ha una coalició.

Reagrupament ha celebrat la tercera assemblea amb un objectiu clar: preparar-se per a les eleccions. La formació s'ha reunit al Palau de Congressos de Catalunya per escollir llistes i per evidenciar que no hi ha coalició amb Joan Laporta. El líder de Reagrupament, Joan Carretero, reconeix que hauria volgut anunciar la incorporació de l'expresident del Barça al seu projecte independentista "però no ha pogut ser. De moment".

Laporta, que fa uns dies va registrar el seu nou projecte polític, Democràcia Catalana, no ha assistit a l'assemblea de Reagrupament. Tot i això, Carretero deixa la porta oberta a una coalició per més endavant. El líder de Reagrupament fins i tot especifica que "tota la gent que està en la candidatura està disposada a sortir-ne en cas que hi hagi una coalició". Ara per ara, la candidatura situa Joan Carretero com a cap de llista per Girona, Rut Carandell encapçala la llista de Barcelona, Ferran Pujol la de Tarragona i Jaume Fernández la de Lleida. Són noms, però, que poden canviar si finalment hi ha coalició electoral.

Joan Carretero, Rut Carandell, Ferran Pujol i Jaume Fernández, després de ser proclamats candidats
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 jaume, girona, 11/07/2010 - 19:24

encara veurem en Laporta amb Esquerra

#8 Pep, Alt Empordà, 10/07/2010 - 16:27

Amb la que està caient i Carretero i Laporta jugant a veure qui la te més llarga en el món independentista!! a les enquestes el Nacionalisme Unionista de CiU vora els 60 , l.independentisme d.ERC vora els 14 i Rcat i D.C contents que ERC baixi i CiU puji

#7 Pere, Sitges, 10/07/2010 - 15:13

Aquest parell s'haurien de retirar abans que fer el ridícul espantós a les eleccions. Com a molt podrien aspirar a presentar-se a les locals i treure quatre regidors a poblots de mala mort de la Catalunya profunda (com les CUP).

#6 Tomàs, Sabadell, 10/07/2010 - 15:09

Si algú bsca a la viquipedia Democracia Catalana adonará on ve i què pretén ser. Per tant quedará a aire fins el Consell Nacional...no será DC que se sotmeti a Rcat, caldrá voluntat de cooperació. Per cert PxC = residual, xenofob i espanyolista.

#5 Gerard, Pacs del Penedès, 10/07/2010 - 13:56

Dissoldre una formació plena de gent treballadora que fa temps que treballa pel nostre país? amb un full de ruta clar i concís? Si de cas DC s'haurà d'unir amb projectes com RCat, que fa temps que treballa pel nostre futur. Tothom és benvingut