Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2012. 20:46h.

Laporta fa l’ullet a CiU

Democràcia Catalana buscarà presentar-se a les eleccions en coalició amb la federació

Laporta fa l’ullet a CiU

Els representants de DC a la cimera: Jordi Finestres, Lluís Mosella i César Martínez

Vist el fracàs dels partits de la cimera per presentar-se a les eleccions en coalició, Democràcia Catalana ha fet l’ullet a CiU. “No anirem sols perquè això seria dividir l’independentisme, i això inclou CiU”, ha manifestat aquest dijous el representant del partit presidit per Joan Laporta, Lluís Mosella, després de la cimera.

Democràcia Catalana té la intenció de presentar-se als comicis de la mà d’algun partit sobiranista. “Una coalició el més gran possible”, ha dit Mosella, qui s’ha compromès a no “atacar” cap partit independentista durant la campanya electoral.

Regrupament també busca parella de ball. "No tanquem cap possibilitat fins que els pactes no siguin legalment possibles. Fins i tot quan s’hagin presentat candidatures”, ha dit el portaveu del partit, Ignasi Planas. Rcat podria doncs, no presentar-se a les eleccions i donar suport a una candidatura que s’hagi presentat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#12 angel, cataluÑa no es ecspaÑa, 07/10/2012 - 22:28

Doncs Jan, no perdis el teu ullet.

#11 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA 2014, 05/10/2012 - 13:59

LAPORTA PRESIDENT
CATALUNYA INDEPENDENT //*//

#10 Fran, Llinars, 05/10/2012 - 12:21

jajajaja això es molt fort, a l´independentisme li dona exactament estar un dia amb ERC i al dia seguent amb CIU, la questio es arrambar-se a qui vagi a manar per treure suc. Vinga indepes i otro perrito piloto.

#9 Bernat 1, Barcelona, 05/10/2012 - 11:58

Aquest mamarratxo del Laporta no sap què fer per viure sense pegar cop. Amb un sou de l'ajuntament de Barcelona no en te prou. La qüestió és anar xuclant de la mamella: Barça, Parlament, Ajuntament... Ja sé a qui no votar: on sigui aquest paràsit.

#8 jesus, sabadell, 05/10/2012 - 10:07

el Laporta se ha dado cuenta que se le acaba la mamandurria y quiere seguir viviendo del cuento