Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2009. 11:30h.

"Laporta fa més pudor d’ànsia de poder que de catalanisme"

El periodista Joan Tapia considera que el president del Barça "ha de respectar algunes regles"

"Laporta fa més pudor d’ànsia de poder que de catalanisme"

Joan Tapia, en un acte del PSC

El periodista Joan Tapia carrega en el seu article d'aquest diumenge a El Periódico contra el president del FC Barcelona, Joan Laporta. Tapia considera que "just un any abans de la seva sortida vagi, en un mes, a una mani independentista i a l’homenatge a Lluís Companys d’ERC fa més pudor d’ànsia de poder que de catalanisme".

El periodista creu que "el Barça de Joan Laporta ha recuperat l’alegria i ha conquistat títols. Balanç: encara que discutit, és un bon president. Però això no implica que tingui patent de cors per fer el que vulgui".

En aquest sentit, manifesta que "pot tenir inclinacions polítiques. José Luís Núñez en va tenir. Amb discreció. Joan Gaspar ja no podia ser discret, però no era exhibicionista. Laporta pot anar a actes polítics si ho vol. Però ha de respectar algunes regles. Primera, que presideix un club molt plural. Segona, que una cosa és tenir idees i una altra utilitzar el Barça com a trampolí polític de futur. Que just un any abans de la seva sortida vagi, en un mes, a una mani independentista i a l’homenatge a Lluís Companys d’ERC fa més pudor d’ànsia de poder que de catalanisme. Tercera, no pot insultar ningú. La trucada telefònica al president d’Extremadura és de vergonya aliena i, pel seu càrrec, perjudica Catalunya".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Marc Llach, Barcelona, 19/10/2009 - 11:42

EN JUAN TAPIA/JOAN TÀPIA FA PUDOR DE JESUÏTA MANDARÍ DE LA CORT SOCIATA. TOCAR MOLT EL VIOLÍ PER A RES.

#19 mosca collonera, Can tapies, 19/10/2009 - 09:47

De que fas pudor tapia? De que treballes?
Com et guanyes els calés?

#18 Saprissa, Sants, 19/10/2009 - 06:35

Angela:ho sigui q anar a contracorrent es bó quan interesa clar,pq suposso q ets perica,no?pq amb tant culé es molt sà esser perico.Ramon:sabies q el fundador principal de l'Espanyol,(va haver uns quants)era antilerrouxista?

#17 Francesc, Barcelona, 18/10/2009 - 22:54

I és que, a més a més, aquest senyor parla un català infecte, corrupte, indigne en una persona formada com és ell. Ha tingut trenta anys per poder millorar-lo! Cal exigir-li que la seva manera de parlar sigui un model de llengua.

#16 Ramon, Barcelona, 18/10/2009 - 22:48

Juan Tapia és sociata, és a dir, lerrouxista. La Vanguardia, dirigint-la ell, va equiparar Pujol amb Hitler, per intentar que poguéssim veure alguna pel·lícula al cinema en català. Convergència, ara no serà tornar a aquella agonia mediàtica, oi?