Publicitat
Política · 29 d'Agost de 2010. 23:37h.

Laporta i Carretero es faran la competència

Solidaritat i Reagrupament es presenten per separat

Laporta i Carretero es faran la competència

Laporta i Carretero, en una imatge d'arxiu

Joan Laporta i Joan Carretero no han aconseguit tancar un acord per a les properes eleccions al Parlament malgrat l'acostament de posicions. La trobada s'ha celebrat aquest vespre -al final es va descartar l'Hotel Princesa Sofía- amb l'assistència -a més de l'expresident del Barça i l'exconseller- Alfons López Tena i Uriel Bertran per Solidaritat Catalana i Rut Carandell per Reagrupament.

Les dues formacions han pactat un comunicat conjunt en el que admeten que "cadascuna de les dues formacions es presentarà a les properes eleccions al Parlament", però que la voluntat és "la de sumar" i fan "una crida conjunta a la màxima participació".

L'última proposta de Laporta, de resposta a la petició de reunió de Carretero, que havia transcendit fou el 19 d'agost a la tarda. Però el líder de Reagrupament va declinar l'oferta, ja que els dijous a la tarda ha de passar consulta a Puigcerdà.

Publicitat
Publicitat

100 Comentaris

Publicitat
#100 jomega.jmg@gmail.com, Castelldefels, 31/08/2010 - 22:22

He quedat, d´esquerra republicana, molt desebut, són uns aprofitats. Han preferit donar-li la presidència de la Generalitat al cordovés enlloc de pactar amb als nacionalistes. Aquesta vegada votaré Carretero, perquè Laporta també tufeja a "trepa".

#99 Ana María, Castelldefels, 31/08/2010 - 22:06

He quedat, d´Esquerra republicana, molt decebuda, són uns aprofitats. Han preferit donar-li la presidència de la Generalitat al cordovés en lloc de pactar amb els nacionalistes. Aquesta vegada votaré Carretero, perquè Laporta també tufeja a "trepa".

#98 Pep, Alt Empordà, 31/08/2010 - 10:39

Joker,qui te una curiosa idea de la independencia ets tu votant un partit UNIONISTA,CORRUPTE i de l'OPUS com CiU.votar ERC és votar per la INDEPENDENCIA sigui qui sigui el president que ERC posi a la Gene. sencillament perque ERC és INDEPENDENDENTISTA

#97 rogeret, tarragona, 30/08/2010 - 19:02

Està clar uqe han guanyat els personalismes. I jop també tinc clar que hauré de tornar a votar als ERCs. No ho volia fer,però no m'ehu deixat una altra opció.

#96 Jep, Catalunya, 30/08/2010 - 16:16

joker, teniu una curiosa idea de la independència: posar a Montilla i Chaves al bell mig del Palau de la Generalitat com a màxims responsables polítics per decidir sobre els assumptes de Catalunya. Renoi, quins independentistes!