Publicitat
Política · 25 de Febrer de 2010. 19:13h.

Laporta llança el seu projecte polític

El president del Barça inicia el compte enrere per arribar al Parlament

Laporta llança el seu projecte polític

Joan Laporta, amb Carles Móra i Anna Arqué, a la manifestació de l'Onze de Setembre

Joan Laporta llançarà el seu projecte polític aquest dilluns al migdia, segons anuncia en la seva pàgina web amb un compte enrere. El president del FC Barcelona ha manifestat la seva intenció de participar en les properes eleccions al Parlament, que estan programades per a la tardor, però encara no ha revelat si ho farà amb una plataforma política pròpia o en una formació ja existent.

Als darrers mesos, Laporta s'ha distingit per participar en actes de caire independentista. Així per exemple va encapçalar la manifestació del passat Onze de Setembre organitzada per entitats de la societat civil com 10mil en Xarxa per l'Autodeterminació, Sobirania i Progrés o la Plataforma pel Dret de Decidir.

Uns dies després, el 15 d'octubre, l'advocat va participar en la marxa de les torxes d'Esquerra per homenatjar el president Lluís Companys. En aquest acte va estar acompanyat de Joan Puigcercós, com també ho va fer al teatre de Sant Medir (Barcelona) per rebre el XVI Premi Nacional Lluís Companys.

Malgrat aquest acostament a Esquerra, el secretari general del partit, Joan Ridao, va indicar que "Catalunya no necessita un messies", quan Laporta va anunciar la seva intenció de participar en les eleccions al Parlament a començament d'any.

Joan Carretero també ha obert les portes de Reagrupament al màxim dirigent del Barça, però aquest és més a prop d'impulsar una plataforma política pròpia, segons va assegurar en una entrevista a El Mundo. "Em sedueix més la idea d'un partit nou que estigui obert a qualsevol plataforma que entengui que Catalunya necessita un estat propi", va afegir.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 26/02/2010 - 20:06

Visca Joan Laporta i Estruch
INDEPENDENCIA //*//

#18 Pere, Sitges, 26/02/2010 - 13:20

I què farà al Parlament amb el seu grup uninominal? Cridar i insultar al personal? Baixar-se el pantalons quan el critiquin? Acabaria igual que Blas Piñar al Congrés espanyol, fent el paper d'outsider friki.

#17 Alex, BCN, 26/02/2010 - 12:49

Darrere dels Gil i Gil, Lepen, Berlusconis i Laportas sempre hi ha \"borregos\" i pocasoltes com el Marc Sabatés. Què hi farem...

#16 www.tot-catalunya.cat, cat, 26/02/2010 - 10:33

www.tot-catalunya.cat

#15 Tio Canya, Girona, 26/02/2010 - 08:06

Necessitem a tots lIndependencia sha d' amplanar d persones d dreta,centre i esquerra,ès pot esser d dretes amb seny i volguer l'independencia de Catalunya.En Carretero ès el nostre pal de paller,ara fa falta molta palla per fer el paller Independent