Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2010. 09:12h.

Laporta, "molt satisfet d'haver fet el salt a la política"

"Tenim tot el dret a defensar el que és nostre i anar amb el cap ben alt pel món”

Laporta, "molt satisfet d'haver fet el salt a la política"

Laporta, amb un seguidor

El president de Solidaritat Catalana, Joan Laporta, ha manifestat en un acte a l'Hospitalet de Llobregat, "estar molt satisfet d’haver fet el pas a la política amb la gent que m’acompanya” i s’ha compromès, en cas de tenir una majoria parlamentària, a declarar la independència de Catalunya a la propera legislatura perquè només amb l’estat propi “els catalans tindran més diners per viure millor”.

Laporta ha negat que el desig de voler la llibertat sigui “un caprici” sinó “l’instrument per tenir competències i recursos i acabar amb l’espoli fiscal que patim de 22.000 milions d’euros anuals”. D’aquesta manera, “podrem decidir sobre el traçat de les nostres infraestructures, la immigració, el subsidi    d’atur,    un    seguit    de    matèries    que    són    l a    claus    del    creixement econòmic”, ha reconegut Laporta, que també ha remarcat que voler un estat en el si de la Unió Europea és “una qüestió d’autoestima i de dignitat nacional”.

Laporta ha assegurat que “a SI anem de cara i no amb mitges veritats”, i és per això que “us proposem una Catalunya rica, plena, orgullosa i que pugui regir els seus destins, una terra on els greuges que patim avui siguin un malson del passat”. El candidat de SI a la presidència de la Generalitat ha considerat que “tenim tot el dret a defensar el que és nostre i anar amb el cap ben alt pel món” i “aquí us fem una proposta nova, que tenim la força de la il·lusió i la força del poble, gràcies a la qual podrem arribarem al Parlament”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Onofre, La Fullaca(Osona), 23/11/2010 - 13:45

Jo, pobre i vell pagés,soc curt d'enteniment i no entenc a quina dona política l'hi ha fet el salt....

#15 Ferran, Barcelona, 22/11/2010 - 19:10

A mi m'ha convençut, estic fart dels polítics de sempre, el votaré i espero que entri amb força al parlament, a veure si puc tornar a veure els telenotícies que ara ja foten pena.

#14 Josep, Bcn, 22/11/2010 - 18:16

Jo i tots els meus amics (menys 1) votarem Solidaritat Catalana d'en Laporta.

#13 Marc, Mataro, 22/11/2010 - 17:58

Al míting de Solidaritat de Mataró era tot un teatre de dos pisos ple i hi havia molta gent dreta al darrera, i altra que no podia entrtar, conec molta gent que diu que votarà Laporta, serà la gran sorpresa, ara molt silenciada per la por que li tenen

#12 cartanya, bcn, 22/11/2010 - 16:25

Vinc de fer un creuer amb companya de unes 1500 persones i totes diuen que votaran Reagrupament, per que diuen que volen gent honrada al Parlament.