Publicitat
Política · 2 de Març de 2011. 14:02h.

Laporta "no fot ni brot", segons un militant de Solidaritat

"No el trobarem a faltar" si marxa "amb els mercenaris de Reagrupament i Esquerra"

Laporta "no fot ni brot", segons un militant de Solidaritat

Mark Serra, en una imatge del seu facebook

El membre de Solidaritat, Mark Serra, critica en un debat en el seu facebook Laporta i recorda com "el dia 13 vaig fer una nota, després d’aguantar força, en la que denunciava que Joan Laporta havia fet un pacte amb Carretero i Portabella d'esquenes als adherits per anar de número 2 i Arqué de nº 5 a les llistes de Barcelona".

"Per altra banda havia designat a Fenoll i cia per anar de Secretari General per controlar SI. Doncs be, a partir de la nota i de la pressió que va rebre va retirar un munt d'esmenes que tenia proposades per carregar-se les primàries i que li permetessin acumular càrrecs", denuncia.

"A partir d'aquí va retirar el suport a Fenoll, Arqué i cia i va tenir que guardar les aparences. Com que els Estatuts li barren el pas es veu obligat a sortir del partit", critica.

"Però es clar, millor no dir res, empassar-se la brutícia i posar la paraula unitat que sempre queda molt maca fins i tot amb uns mercenaris com els d'ERC i RCat, que els hi importa una merda la democràcia i l'independentisme", assegura.

"Qui pensa encara pensa que anant amb aquests arribaren a la independència si que s'hauria de prendre alguna cosa... Jo estic orgullós de SI i, sincerament, al Laporta ni el trobaré a faltar, ni crec que ho notem tampoc, perquè no és cap secret que des del 28N, no fot ni brot", conclou.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 sulfuro sulfuro, Barcelona, 03/03/2011 - 18:18

No le echarán en falta porque en la Soli queda
gente capaz de dar los mismos espectáculos y hacer el ridículo en la forma a que nos tiene acostumbrados Laporta

#39 Santi Capellera i Rabassó, Barcelona, 03/03/2011 - 16:18

Tu sí que ets un crac, Guillem!! hahaha! molt bo!

#38 Guillem , Capellades, 03/03/2011 - 07:31

Aquest Mark Serra es un crac, no? Quin nivellàs politic que te. Es capaç, ell solet de complicar la vida a tots plegats, inclòs en Beltràn. Jo li faria un monument. Com és que encara no té la Creu de Sant Jordi?

#37 Carme, Mollerussa, 02/03/2011 - 23:49

Amb gent com en Mark Serra Espanya pot dormir tranquila.

#36 Johan, Sants, 02/03/2011 - 22:14

menys criticar i més treballar!de veritat que akets pseudoindependentistes k nomes voleu nla pasta sou igual de dolents kels espaÑolistes!treballeu i no parleu tant!si voleu la independencia doncs busquemla!menys llagrimes i queixes i mes treballar per Catalunya, bretols! arghhhhh