Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2011. 17:05h.

Laporta no serà alcaldable per Barcelona

Els estatuts de Solidaritat impedeixen que els diputats puguin ser candidats a les municipals

Laporta no serà alcaldable per Barcelona

Laporta, fent campanya abans del 28-N

Ni Laporta, ni López Tena, ni Uriel Bertran ni tampoc, per descomptat, Toni Strubell, com a alcaldables de Solidaritat per Barcelona. La formació té previst aprovar en el seu primer congrés nacional que se celebrarà el 20 de febrer al Palau Firal de Manresa uns estatuts que impedeixen als diputats ser candidats a regidors, segons ha sabut e-notícies de fonts de la direcció.

L'article 57, que regula les primàries, estableix en efecte que "a proposta de l’Executiva Nacional, es confeccionarà un Reglament de Primàries per a cada convocatòria electoral que haurà d’aprovar el Consell Nacional".

"En tot cas -subratlla-, els membres de Cambres legislatives no podran presentar-se a primàries per formar candidatures a eleccions municipals, ni integrar-se a cap candidatura municipal excepte als llocs de tancament al final de la llista electoral que es designin".

L'esmentat article dels estatuts -com tota la resta- hauran de ser debatuts i aprovats en el proper congrés en el cas que no hi hagi cap esmena en contra. Solidaritat també té previst escollir la nova direcció: l'únic lloc disputat és el de la secretaria d'organització amb dos candidats Emili Valdero i Lluís Mosella.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 jm, bcn, 08/02/2011 - 11:04

Pepe de Manresa et ben asseguro que no vaig ser a la Model de botxi. De la mateixa manera que afirmo que ets un feixista perquè et creus en possessió absoluta de la veritat i insultes els què pensen diferent.
Repeteixo FEIXISTA

#17 pep, manresa, 07/02/2011 - 17:44

jim (bcn), la única veritat és que no podrem solucionar RES DE RES mentre no siguem independents, a partir d'aquí no et consenteixo que em diguis feixista per voler la llibertat del meu poble, i en tot cas les teves paraules denoten possibilitats d'haver estat a la model, però com a botxí

#16 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 07/02/2011 - 09:48

EN LAPORTA HA ESTAT EL MILLOR PRESIDENT DE LA HISTORIA .
VISCA JOAN LAPORTA //*//

#15 KAStigator, bcn, 07/02/2011 - 08:54

Laporta está FINIQUITADO.

#14 jm, bcn, 07/02/2011 - 08:04

Mira Pepe de Manresa, segurament tu no has estat a la model per ser independentista.

Ser antilaporta no es ser antiindependentista. Sou uns feixistes, us creieu que teniu la veritat i el què teniu és un líder amb un ego incontrolable.