Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2009. 14:31h.

Laporta planta Carretero

El president del Barça no assisteix al tret de sortida de Reagrupament

Laporta planta Carretero

Joan Laporta, durant la manifestació de la Diada

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, no ha assistit finalment a l'Assemblea de Reagrupament malgrat que havia estat invitat per l'organització com a "convidat especial". Fins i tot un dels oradors, que ha llegit els assistents del món universitari i cultural, ha trobat a faltar una personalitat "del món de l'esport" en referència a Laporta.

L'absència, a més, es produeix després que el president del Barça sí assistís a la manifestació sobiranista del passat Onze de Setembre i el mateix Joan Carretero, en una entrevista a Catalunya Ràdio, afirmés que Laporta "no suma, sinó que multiplica" i donés a entendre que seria ben rebut a la formació.

En canvi, Laporta té previst assist el proper 15 d'octubre en l'homenatge d'Esquerra a Lluís Companys, en el 69 aniversari de la seva mort. L'homenatge consistirà en una marxa de torxes al Glacis de Santa Helena (Castell de Montjuïc) a les 6 del matí. Hi haurà també els parlaments del president d'Esquerra, Joan Puigcercós, del portaveu d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona Jordi Portabella, i del president d’Esquerra-Barcelona, Oriol Amorós. Posteriorment, a les 9 del matí, hi haurà una ofrena floral a la Tomba de Lluís Companys, en el Fossar de la Pedrera (Cementiri de Montjuïc).

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 guanyador, Barcelona, 03/10/2009 - 22:49

és molt lliure d'apuntar-se als perdedors

#6 joan, manresa, 03/10/2009 - 17:08

Home tant com "plantar"....es que de vegades yan titulars amb molt mala ......Crec que ha fet lo millor,i amés u va anunciar.Amb l'esbaror que ya millor aquesta decissió....I es confirma alló de la vox populi,--li tenen ganes--.Quin país..

#5 Mr X, bcn, 03/10/2009 - 16:43

Si, i de pas espera que surtin les primeres enquestes amb Reagrupament ja entre els que es presenten, a veure amb qui li convé més vincular-se. No, si el xaval no és tonto...

#4 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*//, 03/10/2009 - 16:24

Visca Joan Laporta
Visca Catalunya //*//
MARC-SABATES.COM

#3 Sir William Temple, Dublin, 03/10/2009 - 16:19

Aquest tipus de titular fa baixar el nivell d'e-notícies; sort que d'altra banda treieu totes les corrupteles dels partits sense distinció.