Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2010. 17:42h.

Laporta planta la manifestació de la Diada

El líder de Solidaritat se'n va abans que comenci per veure el partit entre el Barça i l'Hércules

Laporta planta la manifestació de la Diada

Els membres de Solidaritat, ja sense Laporta, a la manifestació

El líder de Solidaritat Catalana per la Independència, Joan Laporta, només ha estat un estona a la manifestació de la Diada just abans que comencés a marxar pel centre de Barcelona. Laporta ha atès els periodistes i s'ha fet les fotos de rigor amb altres dirigents de la formació -com Uriel Bertran, Alfons López Tena i Anna Arqué- però abans de l'inici ha marxat a corre-cuita cap el Camp Nou per presenciar el partit entre el FC Barcelona i l'Hèrcules com mostren les dues fotos.

L'acte havia de començar a les cinc de la tarda i el partit a les sis, però la manifestació s'ha endarrerit com sol ser habitual en aquests casos. Laporta s'ha obert pas entre la gent fins al seu vehicle particular, un Lexus d'alta gamma, aparcat a la vora d'uns coneguts grans magatzems de Plaça Catalunya i ha marxat ràdidament com mostra el vídeo.

Laporta, acompanyat de López Tena, Bertran i Arqué, a l'inici de la manifestació

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#56 David, Reus, 14/09/2010 - 19:36

I qué? Per favor, sembla que hagi comés algún delicte!! Jo ja estic fart de manis i de històries. Ón hi ha que manifestar-se és a les urnes el 28 N. Lo demés són ximpleries!!!!

#55 Maria, Barcelona, 14/09/2010 - 19:20

D´acord amb Sara L.: és un polític, peró per damunt de tot és una persona i un pare que també aten als seus fills, siga el dia que siga, malgrat quan la situació familiar que viuen és delicada. Pot ser hi ha gent que no ho enten perqué no hi té fills o els té i li dónen igual.

#54 ALBERT S, Tarragona, 14/09/2010 - 09:24

QUINA VERGONYA!!

#53 Carme, Barcelona, 13/09/2010 - 17:45

Esperem que els que anem a votar siguem coherens i sapiguem diferenciar. Aquest home no pot ser President del pais, si prefereix un partir de futbol abans que la manifestació del 11 de setembre. Es tant cregut que es pensa que ja ho te tot fet i que la gent el votará si o si. Aquesta gent em fa por.

#52 Leo, Hospitalet, 13/09/2010 - 14:12

aquest es el veritable Laporta, només le interesa la foto, especular amb terrenys protegits i omplir-se la butxaca a costa de mentides. Si algú el vota, es pasejarà també en calçotets per aeroport quan vagi a madrid a negociar la independència? anirà borratxo com a luz de gas?