Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2009. 17:05h.

Laporta qüestiona per primer cop el tripartit

El president del Barça considera que "altres fòrmules ens haguessin fet avançar més"

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha qüestionat la tasca del tripartit en una conferència-col·loqui a la Fundació Catalunya Oberta (FCO). El màxim dirigent del Barça ha assegurat que "prefereixo parlar de triplet que de tripartit", mentre l'auditori aplaudia les seves paraules.

"Prefereixo parlar de triplet perquè durant aquests anys el Barça ha guanyat molt i em poso a pensar que ha guanyat el país i no trobo arguments per pensar que ha guanyat el país. Potser altres fòrmules ens haguessin fet avançar més que no pas aquesta fórmula. Pràcticament segur", ha afegit Laporta.

El president blaugrana també ha indicat, quan se li ha preguntat sobre l'Estatut, que "preferiria parlar de constitució catalana abans que d'estatut català. Ho diré més clar: considero que Catalunya som una nació i tenim el dret a voler un estat propi".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 trucafort, Olot, 13/11/2009 - 06:26

Endavant amb Laporta.La independència és a tocar

#12 Josep, Barcelona (LAPORTA PORNOPRESIDENT), 13/11/2009 - 01:12

Perque no parles Joanet de la teva relació amb Guldana Karimova, la filla del criminal que presideix Uzbekistán, un assassi i un corrupte segons Amnistía Internacional i gran amic de Laporta?

#11 Marc Sabatés i Laporta, REPUBLICA CATALANA //*//, 12/11/2009 - 20:14

Joan Laporta i Estruch , un gran president , gran patriota i lluitador per la llibertat de Catalunya //*//
Visca Joan Laporta i Estruch
President de la generalitat de Catalunya.
MARC-SABATES.COM
FC BARCELONA
NACIO CATALANA //*//.

#10 de cop i volta, barcelona, 12/11/2009 - 18:49

un cop mes, Laporta la clava. Mira com borden els sociates i españolistes. "La Roja" no es barrejar esport i politica?? e?? a qui voleu enganyar? ANIMS JOAN!!

#9 Dani, El Masnou, 12/11/2009 - 18:47

Si en Laporta ho fa per primer cop, nosaltres ja en portem anys . Aquest s'apunta al cavall guanyador quan ja es a punt d'acabar la carrera.