Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2011. 16:28h.

Laporta reclama a Mas que lideri l'objecció fiscal

Diu que "és la única fórmula per a superar la crisis econòmica"

Laporta reclama a Mas que lideri l'objecció fiscal

Laporta, en una imatge d'arxiu

Joan Laporta, líder de Democràcia Catalana i diputat al Parlament, ha instat el Govern, i en concret el president de la Generalitat, Artur Mas, a liderar l'objecció fiscal proposada per la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals.

"Sempre he aplaudit els moviments socials, també sabem que aquestes iniciatives alguns cops han tingut el coratge de fer un pas més que els partits polítics en la defensa dels drets i llibertats dels ciutadans de Catalunya i sense poder polític les iniciatives socials poden quedar en res", ha explicat.

"Entenc l'objecció fiscal com un pas més en positiu. És la única fórmula per a superar la crisis econòmica que pateix la ciutadania", ha afegit el diputat abans de dir que "l'entenc com un acte de desobediència civil que només pren força si hi ha acció política".

"És per això que demano als partits polítics catalans i especialment a CiU i molt especialment al president de la Generalitat, Artur Mas, que assumeixin aquesta responsabilitat i que liderin aquest moviment social", ha comentat Laporta. 

"El Govern ha de demanar a Madrid el concert econòmic, que va ser la seva proposta electoral estrella, però crec que no hem d'esperar quatre anys com diu Òmnium Cultural", ha conclòs. 

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Onofre, La Fullaca(Osona), 14/07/2011 - 13:12

Jo,pobre i vell pagés,penso que que aquest xicotet(En Laporta) no vol pagar el que ell deu.¿a quí?...Tot'hom ho sap....

#10 Marc Sabatés, Barcelona Catalunya //*//, 13/07/2011 - 20:45

Visca Joan Laporta , visca Catalunya independent .

#9 A, La Sagrera, 13/07/2011 - 19:47

A mi, francament, aquest Laporta me la porta fluixa.

#8 Lluc, Taradell, 13/07/2011 - 19:23

Vinga, vinga, aviam quan la diu més grosa. Ara insta els ciutadans a no pagar els impostos i amb aixó sortirem de la crisi!!! però que s'ha prés aquest home? a desobeir les lleis que aixó es can pixa!!! Com es pot ser tant irresponsable?

#7 Pimpollo, Vic, 13/07/2011 - 10:18

MÁS bien le veo apto para liderar el "Desafío de comedores de hambueguesas" Dudo que este zamapabollos pueda liderar el delito fiscal con que los soñadores separatas sueñan