Publicitat
Política · 24 de Maig de 2012. 16:28h.

Laporta relaciona Esperanza Aguirre amb "l'espanyolisme ranci"

Considera que la presidenta madrilenya té "pensaments totalitaris"

Laporta relaciona Esperanza Aguirre amb "l'espanyolisme ranci"

Laporta, durant la reunió amb Mas

El diputat de Democràcia Catalana i expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, ha relacionat la presidenta de la Comunidad de Madrid, Esperanza Aguirre, amb "l'espanyolisme ranci". Laporta ha valorat així les declaracions d'Aguirre recomanant que se suspengui la final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic de Bilbao si els seguidors xiulen l'himne espanyol.

El diputat, preguntat al respecte, ha considerat que "a la senyora Aguirre li haurien d'explicar els seus assessors que hi ha un dret reconegut de la Constitució i de la Declaració Universal de Drets Humans que és la llibertat d'expressió i per tant ho hauria de respectar".

"Ha tingut uns tics que són impropis d'un demòcrata i això sobta perquè aquestes persones que tenen dins un espanyolisme molt ranci van molt revestides de democràcia i alguns cops la gent s'oblida que en el fons són el que són. Que exigeixi un determinat comportament i que dues aficions es comportin de determinada manera només es propi de mentalitats o pensaments totalitaris", ha afegit.

També ha remarcat que "aquí hi ha una llibertat d'expressió i les dues aficions tenen dret a expressar-se com vulguin. És esport però també és política, perquè l'esport és una dimensió més de la política i un factor de cohesió de la política. Que no ens vulguin fer veure coses que no són".

Laporta, que s'ha reunit durant una mitja hora al Parlament amb Artur Mas dins de la ronda de contactes que aquest últim ha mantingut amb les diferents formacions polítiques per parlar sobre el pacte fiscal, ha explicat després que el president està convençut que la recerca del consens "no ha de desvirtuar un model basat en un concert econòmic".

"Li dono tota la confiança -ha afegit-, perquè negociï el nou sistema de finançament, que no pot ser una simple evolució de l'actual, sinó que ha de comportar una nova estructura que sigui més justa per a Catalunya".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 j´54, Terrassa, 29/05/2012 - 12:44

El es serio ,el futuro presidente de la república
catalanoislámica de Catalunya, palabra de su pornonovia Lapiedra
No entiendo que toda esta gente pueda opinar sobre España ejerciendo su libertad de expresión y la señora Esperanza se la crucifique por dar la suya

#6 KAStigator, bcn, 24/05/2012 - 19:24

Laporta no te esfuerces, la próxima presidencia del Far$a es para Guardiola. Tu estás A-CA-BA-DO.

#4 jajajjaajaaa, Barceloan, 24/05/2012 - 18:30

el no es rancio no................aqui solo pueden ser rancios los de aqui el nacionalismo catalan es tan moderno.............joder jajajajjaajajajaaa venga too pa lus de gas jajjaaaaaa

#3 ccc, bcn, 24/05/2012 - 18:12

imagino que el prefereix el nacionalisme i la democràcia d'Uzbekistan.

#1 -emilio, a, 24/05/2012 - 17:25

Recordais cuando el alcalde de Badalona se negó a esconder la bandera española por la Diada? Pues entonces el Laporta decia; El que cal és contestar amb contundencia..... Y exigia "interposar una moció de censura a l'alcalde perquè no es produeixin agressions a la nostra DIGNITAT NACIONAL..

#1.1 Jordi O., Barcelona, 25/05/2012 - 09:00

Què tal per Andorra? No sé perquè ho pregunto si no deus tenir ni idea del què passa per Andorra si tot el dia estàs pendent del què passa per Catalunya.