Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2010. 14:01h.

Laporta renega ara de Lapiedra

"Res té a veure amb nosaltres i ja li hem advertit que no pot fer servir el nom de Solidaritat Catalana"

Laporta renega ara de Lapiedra

Maria Lapiedra

Solidaritat Catalana per la Independència ha penjat un comunicat a Facebook en el que remarquen que "Maria Lapiedra no té cap tipus de relació de col.laboració ni de cap altre tipus amb Solidaritat Catalana, ni l'ha tingut mai més enllà d'un votant entre tants que han manifestat voler votar a SI".
 
 "Maria Lapiedra va fer un vídeo promocionant-se amb el nom de SI que res té a veure nosaltres i ja li hem advertit en diverses ocasions que ni pot fer servir el nom de Solidaritat Catalana , ni el de Joan Laporta per les seves activitats públiques", expliquen.

"Demanem a tothom que no faci servir el nom de Solidaritat Catalana i Joan Laporta per interessos personals sense autorització del partit i, en particular, als mitjans de comunicació que contrastin les informacions que divulguen", conclouen.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#38 Jordi, Variloxe, 27/11/2010 - 03:19

Laporta no ets res més que 1
aprofitat corrupte i vividor, cada dia
que passa et van sortint més draps bruts

#37 Lassi, Barcelona, 24/11/2010 - 17:44

La II Guerra Mundial va ser culpa del Laporta. La 1a també.

#36 David, Cornellà, 24/11/2010 - 13:57

Ai, mira, el Laporta ha fet una altra amigueta. Doncs si a tots els "amics" del facebook li restem tots els que ha anat perdent pel camí, potser li'n deuen quedar tres. O dos.

#35 dani, barcelona, 24/11/2010 - 10:17

-J.o sols se que en Laporta no es de fiar,enganya a tothom,és un manipil.lador, va enganyar reagrupament i a tot deu,a mes de copiar tot l'ideari d'en carretero,sols se que reagrupament fa 2 anys q treballar si,fa 3 mesos,sols se q rcat te 10 seus,si 1,no us equivoqueu llençar el vot es votar si....

#34 balears is not catalonia, palma, 24/11/2010 - 09:41

si marcsabates, ja ho sabem que tu votaras al laporta, o penses que queda 1 sol lector d'aquest diari que no ho dubti ???? i ara en serio, l'imatge que esteu donant a l'exterior els indepes catalans es penosa: pocs, malavinguts, amb gelosies entre ells, joc brut. Jo m'ho faria mirar