"El proper 11 de Setembre hem de celebrar la independència"

Laporta s'embala

Laporta, en una foto d'arxiu

El diputat de Democràcia Catalana, Joan Laporta, ha assenyalat que “no ens podem tornar a manifestar per la independència el proper 11 de Setembre, sinó celebrar-la ja que perdríem la credibilitat internacional que s’ha generat en veure com un milió i mig de persones ens mobilitzàvem per la independència”.

Segons Laporta, “ha arribat el moment d’accions polítiques concretes”. També ha recordat que des de la seva formació s'ha demanat "una gran coalició del catalanisme polític amb la unió de tots els partits que volen la independència, encapçalada per CiU i ERC”.

El dirigent independentista ha indicat que aquesta coalició s’hauria d’articular “en unes eleccions convocades quan abans sigui possible i amb el compromís inequívoc de fer una Declaració Unilateral d’Independència al Parlament de Catalunya”.

“La dinàmica dels esdeveniments ha sobrepassat l’estratègia política”, ha insistit, mentre que ha qualificat de “normal, perquè són unionistes, el front comú que estan articulant el PPC i el PSC".

Al seu parer, són “dos partits que volen que continuem depenent d’Espanya i que Catalunya segueixi sense tenir els recursos per fer front al progrés i a l’estat del benestar”. “Anem a unes eleccions i que facin front unionista davant el front del catalanisme polític i que la gent s’expressi a les urnes”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 18/09/2012 - 19:38

LAPORTA PRESIDENT
CATALUNYA INDEPENDENT //*//

#13 Sara, Granollers, 18/09/2012 - 15:52

Aquest Laporta ja s'ha tornat a passar amb la ratlla. Ja no sap que fer per que algú li faci cas. Que torni primer a tots els socis del Barça que l'han demandat els calers que va malversar del club i després que es compri un illot d'aquells de la xina i declari allà la independència.

#12 joancatala, Castellbisbal, 18/09/2012 - 00:57

Aquest home em dona al.lergia! ...pensar que conec bona gent que els va "embaucar"! En Laporta coneix bé "els entresijos" de la política i encara no renuncia a "llepar"! Què s'en vagi també als debats de T5 i a veure si aquí trobem finalment polítics que es dediquin a treballar. ESTAT CATALÀ JA!

#10 Kropotkin, Vic, 17/09/2012 - 23:48

Por favor, leed esto (La gran estafa)

http://elpais.com/elpais/2012/09/12/opinion/1347452463_372481.html

#9 Caligula, Barcelona, 17/09/2012 - 21:21

Una solución sencilla es que los catalanistas se comprometan por escrito a pagar a las empresas todas las perdidas que se produzcan debidas a la independencia. Si no hay perdidas, como ellos dicen, no se arriesgan a nada. Venga catalanistas, animaos y firmad esto.

#9.1 Espanya= nord àfrica, Lleida, 17/09/2012 - 22:51

Quan el govern espanyol hem retorni i amb interessos totes les pèrdues que m'ha produït ser espanyol, llavors en parlem. Teniu el salari base d'un país tercermundista i us penseu que esteu a la champions league de l'economia, colla de morts de gana. Qui vol ser d'un país amb 650e de salari base?

#9.2 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 17/09/2012 - 23:26

A minlo que me parece tercermundista es ser incapaz de otra cosa que no sea insultar, despreciar o faltar al respeto como hacen ustedes