Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2010. 08:57h.

Laporta també afebleix la Coalició per la Independència

El Partit Republicà Català i Els Verds es passen a Solidaritat

Laporta també afebleix la Coalició per la Independència

Santiago Vilanova, el segon per l'esquerra, i Agustí Soler, el quart, el passat 27 de juliol

El secretariat de SI coalició per a la independència ha anunciat que el Partit Republicà Català, encapçalat per Agustí Soler, i Els Verds-Alternativa-Verda, fundat Santiago Vilanova, "han estat expulsats aquest cap de setmana de la Coalició, deprés d'haver-se conegut que els seus representants havien acordat un lloc preferent a les llistes de SCI, al marge de les negociacions oficials de la Coalició i de l'assemblea de SCI prevista per al dissabte 4 de Setembre".

El Partit Rebublicà Català ha emès una altre comunicat en el que  anunciava "la seva desvinculació de la Coalició Sí" i acusava al coordinador, Josep Maria Minguell, que havia estat coordinador de Reagrupament a Sarrià fins a la seva dimissió, de "sorprenent" alhora que l'acusava de cometre una "ingerència totalment inadmissible".

Santiago Vilanova, un històric de l'ecologisme, va ser un dels que va participar -juntament amb Agustí Soler- en la presentació de la Coalició Sí el passat 28 de juliol al Col·legi de Periodistes. Vilanova ja havia estat candidat de Nacionalistes d'Esquerra per Girona el 1980, però llavors no va ser escollit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 31/08/2010 - 15:51

Visca Joan Laporta
Visca Catalunya lliure

#2 Maria, HOSPITALET, 31/08/2010 - 09:59

Visca Santi Vilanova complice de la destrucció de CAn Trabal per part de Joan Laporta

#1 Núria, bcn(cat), 31/08/2010 - 09:23

us recomano LA PRETESA UNITAT INDEPENDENTISTA al ccn.cat. Els altres partits tampoc van units i ningú els hi demana. No votar perque no hi ha unitat... no te cap sentit. Que guanyin els millors, això és la democràcia.