Publicitat
Política · 16 de Gener de 2012. 19:05h.

Laporta troba "vergonyós per a Catalunya" un acord entre CiU i PPC

Considera que seria "deixar a Catalunya en mans dels qui l'estan oprimint"

Laporta troba "vergonyós per a Catalunya" un acord entre CiU i PPC

Laporta, en una imatge d'arxiu

El diputat Joan Laporta ha titllat de "vergonyós per a Catalunya" un acord entre CiU i PPC per als pressupostos, fet que, segons ell, seria "deixar a Catalunya en mans dels qui l'estan oprimint".

Laporta ha anunciat que votarà a favor dels pressupostos de la Generalitat tot i que els considera "vergonyosos", igual que un acord CiU-PP per tirar-los endavant. També s'ha mostrat molt crític amb el govern d'Artur Mas "per voler quedar bé amb el PP".

"El Govern està sotmès" al PPC, ha seguit Laporta abans de lamentar que no s'hagi aconseguit una majoria nacionalista conformada per CiU i ERC a favor dels pressupostos. Al respecte ha comentat que "no hi ha hagut voluntat política" per part dels "dos únics partits de dependència estrictament catalana", i ha dit no entendre la postura de CiU si no és a partir "d'interessos de poder i personals".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*// , 17/01/2012 - 17:29

MOLTES FELICITATS JOAN LAPORTA //*//

#8 LLUC, UZBEKISTAN, 17/01/2012 - 13:12

Jan, mira t´ho explicaré ben claret. Tu et vas haver de fer amic de Sandro, Calderón, Villar, Platini, Echevarría (el teu ex-cunyat), Miradil Djalalov (el mafiós d´Uzbekistan) pels teus interessos o pels del Barça. Doncs CiU fa el mateix per Catalunya. Que ens pot donar el PSC-PSOE ? i ER ?

#8.1 jajajajajjaaaaa, barcelona, 17/01/2012 - 13:39

o siogui que CIU s´alia amb mafiosos no ? nbe no més estranya son el mateix

#7 joan, manresa, 17/01/2012 - 12:57

tinu.)punts,dit d'altre manera ,molts vots.Un gran acord CiU-PSC,( no es per brindar,pro son les forces mes votades),en aquest moments es lo que necesita Catalunya.Sabem que axó es dificil,pro el moment no está per tirar coets .Els votants dels dos partits entendríen perfectament axó.Axó es intel

#6 joan, manresa, 17/01/2012 - 12:52

El Casal,12,40h.--Sr.Laporta ,no li direm lo que la tertulia pensa de Vosté,no ens u permetirien...Sí vergonyós es aquest acord,mes vergonyós es l'oposició que han fet ERC i fins i tot el PSC.De ERC no ens be de nou,supuren odis.El PSC no es inteligent ha perdut l'ocasió de guanyar molts (con.

#5 carracuca, barcelona ESPAÑA, 17/01/2012 - 12:30

¿de donde sale ahora el exemperador culerdo?, lo que es vergonzoso, no ya solo para Cataluña sino para toda ESPAÑA, es que todavía tengamos que pagarle a este tipo de personajes culiparlantes y calentando poltronas por no dar golpe, esa es la vergüenza. ¡¡¡Anda que no se le ve el plumero!!!